Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

malo sam podozriv prema win-ovima sa torenata,znam,treba samo da proverim sha ali vise volim kad okaci neko proverenu verziju. :)

Meni izgleda trenutno prelepo win 10 , vidi se da su ga dodatno našminkali , transparentnost deluje ok. Treba još malo lickanja , dosta je stabilniji ovaj 10074 od 10061, nema pucanja aplikacija kao na 10061.

Untitled.jpg

Sada poceo da pratim temu win 10 mi se svidja veoma instaliracu ga kada zvanicno izadje ali najiteresantnije mi je kako ce se pokazati Cotrtana..

Pitam se da li ce moci da pomze oko slozenih zadataka tipa da li mozes da mi objasnis korak po korak Fotosop,3D,Renderovanje i td da radim , da li mogu da ti kazem sta ocu u tim programima da mi uradis a onda da ti to da uradis ? Da li mozes da mi pomognes da napravim neku aplikaciju? Da li mozes da mi resis problem koji imam na kompljuteru neki slozeniji problem?
Da ima neku vrstu intaligencije koja razmislja logicki a ne generisani odogovori...
E da imam takvu Cortanu koja moze sve sto se zatrazi od nje platio bi i 3000 eura za tu mogucnost otisao bi digao bi kredit ako treba... :D:smash:
Ali sve nesto imam osecaj da ce da bude fazon Cortana napravi mi raspored posalji Mail ...

Poslednja izmena:
Sada poceo da pratim temu win 10 mi se svidja veoma instaliracu ga kada zvanicno izadje ali naiteresantnije mi je kako ce se pokazati Cotrtana..
Pitam se da li ce moci da pomzae oko slozenih zadataka tipa da li mozes da mi objasnis korak po korak Fotospo , da li mogu da ti kazem sta ocu a ti to da uradis ? Da li mozes da mi pomognes da napravim neku aplikaciju?
E da imam takvu Cortanu platio bi win i 3000 eura otisao bi digao bi kredit ako treba..
. :D:smash:
Ali sve nesto imam osecaj da ce da bude fazno Cortana napravi mi raspored posalji Mail ...

Nemoj posle da se češaš kad Švarci dođe iz budućnosti da je "opravi" :) Ide se ka tome sigurno . Sada će imati mnogo više korisnika i biće lakše da je nadograde. Trenutno je u tom fazonu , napiši mail, podseti me i razne sitnice. Ali ovo je baš početak , biće valjda i tih stvari ...

Poslednja izmena:
Nemoj posle da se češaš kad Švarci dođe iz budućnosti da je "opravi" :) Ide se ka tome sigurno . Sada će imati mnogo više korisnika i biće lakše da je nadograde. Trenutno je u tom fazonu , napiši mail, podseti me i razne sitnice. Ali ovo je baš početak , biće valjda i tih stvari ...

*** nisam nesto siguran da ce ovako nesot sto sam napisao biti moguce ni za 10 godina ako i bude mguce nece ih posedovati obicni korisnici to sigurno...

То може само у америчким филмовима, реално вероватно никад или ко зна кад.

Mislis na HAL-a oz Odiseje u Svemiru :) eeeeeee, nece to skoro, mada su lepo predvideli buducnost, u jednom kadru je bio i Video Poziv ejjjj pa to je pojam bio tada. Nego da ne idemo u off, znaci dobar je ovaj build, aj da sacekam jos koji dan za sledecu verziju :)

"setup has failed to validate the product key"

:'(

da nije do torentovane verzije?

Јутрос сам инсталирао ову торентовану верзију и није помињао кључ. Мислим да ми се то дешава понекад, или само поновим па прође или направим другу инсталацију другим програмом и опет буде ОК. Када ти се то јавило?

Sada poceo da pratim temu win 10 mi se svidja veoma instaliracu ga kada zvanicno izadje ali najiteresantnije mi je kako ce se pokazati Cotrtana..

Pitam se da li ce moci da pomze oko slozenih zadataka tipa da li mozes da mi objasnis korak po korak Fotosop,3D,Renderovanje i td da radim , da li mogu da ti kazem sta ocu u tim programima da mi uradis a onda da ti to da uradis ? Da li mozes da mi pomognes da napravim neku aplikaciju? Da li mozes da mi resis problem koji imam na kompljuteru neki slozeniji problem?
Da ima neku vrstu intaligencije koja razmislja logicki a ne generisani odogovori...
E da imam takvu Cortanu koja moze sve sto se zatrazi od nje platio bi i 3000 eura za tu mogucnost otisao bi digao bi kredit ako treba... :D:smash:
Ali sve nesto imam osecaj da ce da bude fazon Cortana napravi mi raspored posalji Mail ...

A jel bi voleo da moze i rucak da kuva? Mislim ovo sto si naveo nema ni u americkim filmovima.
A to za PS i dr. tutorijale imas na Youtube.

Imate na softpedii legalne verzije.

A jel bi voleo da moze i rucak da kuva? Mislim ovo sto si naveo nema ni u americkim filmovima.
A to za PS i dr. tutorijale imas na Youtube.

To sto sam naveo je mnogo realnije nego da ce da kuva rucak ali ako nekada bude Cortana u robotu mozes i to da joj naredis ...

Mislis na HAL-a oz Odiseje u Svemiru :) eeeeeee, nece to skoro, mada su lepo predvideli buducnost, u jednom kadru je bio i Video Poziv ejjjj pa to je pojam bio tada. Nego da ne idemo u off, znaci dobar je ovaj build, aj da sacekam jos koji dan za sledecu verziju :)

Ne ne na ovaj film mislim :D

http://www.imdb.com/title/tt1798709/

pokusao i sa mauntovanim iso-m,pokusao i sa odradjenim usb-om,isto.opeglao ccleanerom,stavio sve apdejte,opet isto.nista,skidam sa softpedije,nema sta drugo.

edit: ja tamo nalazim samo 10041 build.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
do mene je,izgleda da je sve otislo dodjavola kad sam sistem prebacao sa jednog na drugi ssd.pokusavam sad neke varijante,ali mislim da ce morati svez install od nule da padne.odradio bih to odmah,tj svakako sam i planirao jer user folder vucem odavno,ali ne sacuvah gtaV instalaciju. :)

Evo kome treba sa MEGA chrome://mega/content/secure.html#!b5hDRSJZ!Zmmu8ns3H8SnzzaGS59AElQFzoGuJo1ENDG8r4uFt0E
Odradio upgrade kao i obicno sve proslo bez problema, radi za sad odlicno.

uspeh,iz nekog razloga je win samog sebe oznacio kao portabilni OS,predpostavljam zbog menjanja ssd-a.posle prepravljanja toga u registry-ju,par restarta i peglanja prihvatio je apgrejd.

Одавно сам одустао од апгрејда, јутрос је од тренутка укључивања компа до тренутка када се други пут рестартовао прошло мање од 15 минута. Значи комплет инсталација ... а досадашњи апгрејди су ми узимали по пар сати.

Zasto toliko? oko 40-45 minuta traje upgrade, nemam snage da instaliram
brdo programa ponovo.

Ма то сам онако написао, једном сам апгрејдовао и комп и лаптоп (који је слабији) па се можда мало растегло а можда сам и ја правио паузе. Како год, нова инсталација 10-15 минута. Немам брдо програма јер нити волим да користим неку алфабета верзију као основну ... а ни windows у принципу не користим. Имам једану Седмицу са брдашцетом програма а Десетка има само неколико основних.

Leakovan je 10102 ali ne bih da dajem link to je stariji build od 10074 iako to nekom deluje cudno , par dana je stariji , 10074 je stabilniji izasao je fix za atheros bluetooth!

@Umart ako nadjes na torrent by whitedeath to je proveren clan , torrent radi 100% ,

Ladno ga nazvali Microsoft Edge , meh, Spartan bolje 100 x.

Ubacili i ekstenzije.

Poslednja izmena:
Ovaj HoloLens nije glupost , ima stvarnu primenu .

Inače su koristili dosta verzija win 10 u prezentacijama. 101105 ima najveći broj bulida .

Poslednja izmena:
hvala darko,dobar je bio i ovaj,nego je moj win zabudalio,sad je sve okej,sem sto je moralo da padne reinstaliranje drajvera,jer furam neke modovane.ono sto je dobro je sto opet rade sorkati u start meniju.

Vrh Dno