Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

opet apdejt pojeo drajvere,modovani 15.3 sa VSR-om su bili u pitanju.ako koristite neke gruge kataliste sem one sa apdejta ni slucajno ne pokrecite win update.
pojasni malo molim te... ja sam instalirao 15.4 beta, ali mi on pregazi pre neki dan sa MS sajta... da ih ubijem i opet instaliram one stare???

gomez:

ne kapiram,sta da pojasnim?ocigledno sta god da se drzi sem tog katalista za 10tku sa apdejta on ce ih pojede(pregazi,kako ti draze).solucija je da se ne pokrece win apdejt,posto nema opcija da se birka sta ce a sta ne da instalira.

opet apdejt pojeo drajvere,modovani 15.3 sa VSR-om su bili u pitanju.ako koristite neke gruge kataliste sem one sa apdejta ni slucajno ne pokrecite win update.

Jel si probao ovo:

Capture.PNG

Pa restart?

Meni na 10056 ne mogu da namestim da ponedeljak bude prvi dan u mesecu:

Capture.PNG

ne,odmah stavljam i javljam sta se desava u editu.

edit:

bio mi je podesen "never install.." vec ali stikliran box ispod,odstiklirao,sacuvao,pokrenuo win update i samo je skinuo definicije za defender.hvala darko,a javljam ako se win predomisli i pojede katalist opet.

Poslednja izmena:
Da li onom ko ima build 10056, radi update na noviji ?
Koliko sam procitao 1056 nije zvanicni build?

Da li onom ko ima build 10056, radi update na noviji ?
Koliko sam procitao 1056 nije zvanicni build?
Imao je jos jedan build nezvanican pre ovoga, nije skidao update ali je bez
problema prihvatio skinuti sa neta.
Ja to vise i ne cekam, skidam i prepucavam jedan preko drugog bez problema.

Imao je jos jedan build nezvanican pre ovoga, nije skidao update ali je bez
problema prihvatio skinuti sa neta.
Ja to vise i ne cekam, skidam i prepucavam jedan preko drugog bez problema.

Instalacijom , tj upgradeom sa Win 8,1 pro na 10049, video o ćemu se radi, testirao par dana, vratio se na Win 8.1 pro
(Aomei bakupper ) i sada cekam kraj jula da izađje zvaničan .iso. NEmam voje, a ni vremena da testiram svaki bild.

Instalacijom , tj upgradeom sa Win 8,1 pro na 10049, video o ćemu se radi, testirao par dana, vratio se na Win 8.1 pro
(Aomei bakupper ) i sada cekam kraj jula da izađje zvaničan .iso. NEmam voje, a ni vremena da testiram svaki bild.
Nema sta da se testira, sve sto je radilo na win 8.1 radi mi i na win 10.
A brdo programa imam instaliranih zahvaljujuci forumu i ljudima kojima nesto
ne radi, pa ja probam i vidim da radi. :D
Sto se mene tice mogu da ostave ovaj 10056 kao finalni build.

'de ima da se skine,kad su mi vec pojeli onaj modovani drajver da skinem i to cudo,gta je gotov kroz par sati. :)

edit: nas'o onaj mega link od ranije,bio sam ubejen da nece da radi sad. :)

Poslednja izmena:
Kod mene Spartan se gadno koči vrlo često, zauzme oko 98 procenata procesora, jedva uspem da ga zatvorim uz pomoć task menadžera (sa dva ili tri taba). Kad ga zatvorim i zauzetost procesora i ram se vrate u normalu. Nego zanima me drugo nešto. Da li ovo bug ili desetka ne dozvoljava promenu DNS servera???
Capture.PNG

Poslednja izmena:
Kod mene Spartan se gadno koči vrlo često, zauzme oko 98 procenata procesora, jedva uspem da ga zatvorim uz pomoć task menadžera (sa dva ili tri taba). Kad ga zatvorim i zauzetost procesora i ram se vrate u normalu. Nego zanima me drugo nešto. Da li ovo bug ili desetka ne dozvoljava promenu DNS servera???
Pogledajte prilog 168568

Jel ti je admin nalog?

Nema sta da se testira, sve sto je radilo na win 8.1 radi mi i na win 10.
A brdo programa imam instaliranih zahvaljujuci forumu i ljudima kojima nesto
ne radi, pa ja probam i vidim da radi. :D
Sto se mene tice mogu da ostave ovaj 10056 kao finalni build.

Nije tačno da sve radi bez problema, nekih sitnih problema kojih nije bilo na 8.1 itekako ima ;)

tipa pucanje metro aplikacija,stalno trazenje kredenslsa,random pucanje search-a itd.ali to su sve sitnice koje ne smetaju svakodnevnom korscenju.inace i ja predjoh na 10056 i mogu reci da promene u GUI-ju mi se dopadaju (a i ikonice da se ne lazemo kolika god to bila glupost).zanimljivo,cak ni drajvere nisam morao da reinstaliram,radi ova GTA beta kao sat.

Za fast ring je pre sat vremena pušten build 10061.

Meni je upravo krenuo download 10061 preko Windows Update.

El moze preko 56?? Posto pre par dana isto tako je skidao novi WDDM i neki build i nije uspeo da ih instalira...

Izvinjavam se za off kako da instaliram Windows 10 preko usb?

Vrh Dno