D
Deleted member 46590
Guest
Iiii, jesi li mu popravio ?
Doneo mi čovek laptop, update mu ubio user account... Explorer ne radi, ništa ne reaguje, samo crn ekran sa recycle binom i satom... I greškom...![]()
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Verovatno može da se popravi sa "In place upgrade" sistemom. Samo startuješ setup exe sa mountovanog ISO i počneš instalaciju.Ma kakvi, pokušao sve živo, rollback ne radi jer stalno vraća na isto, restore pointa nema, image-a takođe. Do reset PC ne mogu doći. Pokušao raznorazne fore, komande preko prompta, ni makac. Sad skidam lepo iso sa već integrisanim RS4 i ide clean večeras, a posle toga gašenje update-a, ukoliko je to moguće... Koja je zadnja proverena varijanta za to? Neke sam probao na svom kompu i opet je progurao...
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
M$ u epizodi:"Kako se pokakiti na samog sebe".![]()
Surface Pro (2017) owners hitting Win10 1803 update blue screens. Now we know why.
Ma sakrij, sta ce ti to. Search ionako radi i u Start meni.Nakon ovog 1803 apdejta search bar mi je beo. Postoji li neki fix ili da ga sakrijem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari