Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ponovo radi bioskop...insider :)

untitled2.JPG untitled6.JPG

A koje ćete ključeve koristiti?Ako niste imali legalni wind..
I moze li se videt product key za ove naše insider wind?

Poslednja izmena:
da i mene interesuje koje kljuceve ili vec ima neki alat za narodnu verziju....mislim da samo preko upgrade-a moze se preci trenutno na legalnu desetku....i koliko sam skontao potrebno je sacekati notifikaciju da je windows skinut i spreman za instalaciju sada kada ce to izbaciti danas ili sutra to je druga stvar :D

Radice iso ako do kraja dana ne ponudi upgrade, mislim da ga je KMS nekako zbunio.
Jedno pitanje, na istom kompu imam vec akti+van 240 vec dve nedelje, sta e desava ako i na ssd-u instaliram win, preko naloga ce ga aktivirati?

Windows 10, butabilan USB kreiran preko Media Creation alata, setup.exe kaže da je verzija ista kao ona od 15.7. Ovo se inače znalo, samo potvrđujem. ;)

Prilozi

• win10usb.JPG
    win10usb.JPG
    91.4 KB · Pregleda: 242
Meni je sinoć na laptopu dao poruku u windows update da je desetka spreman za instalaciju i da restartujem laptop, ali bila je moša.

E da ga j*bem, citam ponovo radi insajder a ja ne mogu da aktiviram 10166, ne moze ni komadom ni activatorom, sve javlja pogresan kljuc.

Znaci niko jos nije updateovao na Win 10 sa legalnom licencom?

Stize u toku dana...pustaju postupno.

Ja krenuo da skidam preko MediaCT. izabrao sam prvo upgrade evo skida ga stiglo je do 25% da prekidam to i cekam da mi ponudi samo ili da nastavim?

u pravu si, ionako sam pre 2 dana imao clean instal 8.1 nemam nista na kompu tako da mogu da se zezam

Hebiga,toliko sam se radovao da sam jedva dočekao 29-ti.Noćas sam čekao do 12,jutros ustao oko 4,30 i onda vidim da ne može.Ajd da su od početka napisali da ne može,pomirio bih se sa tim nego svo vreme je pisalo da ovaj računar može i jutros cvrc.Baš su se poigrali sa mnom,odoh da tugujem:(

Hebiga,toliko sam se radovao da sam jedva dočekao 29-ti.Noćas sam čekao do 12,jutros ustao oko 4,30 i onda vidim da ne može.Ajd da su od početka napisali da ne može,pomirio bih se sa tim nego svo vreme je pisalo da ovaj računar može i jutros cvrc.Baš su se poigrali sa mnom,odoh da tugujem:(

Imas iso na sajtu Ms-a skines instaliras i ukucas kod od legalne win 7 ili 8.1.

http://www.windowscentral.com/official-windows-10-iso-files-now-available-download

Poslednja izmena:
Ljudi, jel' o glavu? Sačekajte par sati, dan-dva ako treba, videćemo reakcije iz belog sveta šta može a šta ne, provaliće već žutaći i Rusi neki okolni put da svi budemo legalci. Zašto stav: "ili danas, il' da mrem"?

Ja sam jutros odradio kod kuce, u windows update mi je pisalo da mogu da instaliram w10, mislim da je bio 2.9Gb otprilike. Zatrazio da restartujem racunar, instalirao do onih 100%, podigao se sistem i morao sam na posao -.- . Video sam samo da mi je zeznuo rezoluciju. Al nije izbacio nikakve error greske i te fore. Videcu samo kada odem kuci danas da li je licenciran i koja je verzija. Meni je bio 8.1 pro instaliran KMS aktivacija.

Takodje i kod mene je 8.1 KMS ali nisam pocastvovan ponudom za instalaciju, ali ja ionako sve dobijam zadnji. Kad ceo svet dobije neki update onda tek pustaju meni

Nisam stigao ni da proverim sve. Sve je stajalo na svom mestu koliko sam video. Jgb morao sam da izletim iz kuce zbog prevoza. Al da nas kad se vratim sa posla isprobacu sve sta i kako pa javljam.

Ne bih menjao sedmicu ni da oni meni plate. Bar ne do proleća. Dok se sve to ne slegne. Da vidim kakva će biti situacija sa drajverima. Imam tri TV kartice, štampač, skener, USB 3 i 2 PCI hubove... Sumnjam da će to ikad proraditi na desetki. Većina tog hardvera stara je preko 5 godina. Windows se i izdaje kako bi bacao hardver i kupovao novi. Sve ostalo je samo maska.

11015203_1023786094307806_376635479155004876_n.jpg

MONDO MobIT
Page Liked · 9 mins · Edited ·

Evo ga! Aktivirajte #Windows10 aplikaciju na kompu i preuzmite novi OS! VIDIMO SE u UŠĆE Shopping Center-u na prezentaciji i demou Windowsa 10 od 29. jula do 23. avgusta! Čekamo vas! Microsoft Srbija Ušće Shopping Center

Šta je ovde free a šta se plaća :D
Hoće da nas navuku ko Grčku na kredite,a posle da se plati :D

Ja kako sam skapirao win10 je free ali ces imati reklame, ako ne budes hteo te reklame moraces da platis

Nazad
Vrh Dno