A koje ćete ključeve koristiti?Ako niste imali legalni wind..
I moze li se videt product key za ove naše insider wind?
If you will be installing the operating system for the first time, you will need your Windows product key (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx).
Pa moras se logovati da bi skinuo... a i lepo pise kljucevi samo akoA koje ćete ključeve koristiti?Ako niste imali legalni wind..
I moze li se videt product key za ove naše insider wind?
Neki update mi nudio od jutros, install sam i izgubila se ikocina za win10
Dizem ruke...
Strpljenja ljudi, krenuce u toku dana...Ista situacija kod mene.
Forsiraj update, koliko znam mora prvo da pripremi upgrade pa tek onda restart.Meni je sinoć na laptopu dao poruku u windows update da je desetka spreman za instalaciju i da restartujem laptop, ali bila je moša.
Pa nemoj prekidati...ako nesto zeznes da znamo...Ja krenuo da skidam preko MediaCT. izabrao sam prvo upgrade evo skida ga stiglo je do 25% da prekidam to i cekam da mi ponudi samo ili da nastavim?
Hebiga,toliko sam se radovao da sam jedva dočekao 29-ti.Noćas sam čekao do 12,jutros ustao oko 4,30 i onda vidim da ne može.Ajd da su od početka napisali da ne može,pomirio bih se sa tim nego svo vreme je pisalo da ovaj računar može i jutros cvrc.Baš su se poigrali sa mnom,odoh da tugujem![]()
Imas na 477 strani @Darkodar je kacio fix za to...Takodje i kod mene je 8.1 KMS ali nisam pocastvovan ponudom za instalaciju, ali ja ionako sve dobijam zadnji. Kad ceo svet dobije neki update onda tek pustaju meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari