Zamalo da ti kažem BRAVO. Probano, i ne vredi. Winamp is only Winamp! :-devil-:mikele je napisao(la):Ajde da probam ja da budem pametan.![]()
Ako je Winamp 5 u pitanju jesi li probao da u: Options/Preferences/Output/DirectSound output/Configure/Device/ chekiras "allow hardware acceleration". U opciji iznad moze da stoji i "Primary sound driver" ili tvoj maticni zvucne karte ,svejedno (npr. "nvidia nforce audio" kod mene).
Naravno, moraces i da ponovo pokrenes Winamp da bi promena opcije imala efekta.
Winamp 2.81 ne funkcioniše!?? :trust:zendraqla je napisao(la):Ne funkcionise.
Fajlovi .mp3 ne mogu da rade na 5.1 izlazu! Tojest, rade na 4 a ne na svih 5 zvučnika!Bojan Novakovic je napisao(la):Kako onda meni radi 4 od pet zvucnika ako ne podrzava?
Imam Winamp 5 bez ikakvih pluginova
Ronnie Coleman je napisao(la):Fajlovi .mp3 ne mogu da rade na 5.1 izlazu! Tojest, rade na 4 a ne na svih 5 zvučnika!
Ronnie Coleman je napisao(la):Juče sam čoveku instalirao sistem i imao isti problem! Problem je rešen instalacijom Winamp v.2.81!![]()
P.S. Veruj, ne postoji drugačije rešenje tog problema.
Hmmm Kod mene radi normalno(svi sem centralnog) 8RDA+(5.10) na Winamp-u 5.08.Samo namestis u nVmixer-u da klonira zvuk sa prednjih na zadnje zvucnike.Swiper je napisao(la):Evo npr. meni to uopste i nije resenje!! Resenje je plugin KB koji mi se nesto posebno ne svidja.. Ja ne znam da li je do drivera za plochu [imam 8RDA+] ali ranije mi je 5.1 radio [mislim stereo na svim zvucnicima] u Winampu 5ici bez ikakvih dodatnih podesavanja dok sada nece ni sa jednom jedinom verzijom. U Media Playeru sve radi OK!
Ne volim da instaliram dodatne plug-in-ove u Winamp. I ovako (v.5.094 Classic, bez visual effects-a, modern skin-ova...) je isuviše "težak"...Swiper je napisao(la):Evo npr. meni to uopste i nije resenje!! Resenje je plugin KB koji mi se nesto posebno ne svidja.. Ja ne znam da li je do drivera za plochu [imam 8RDA+] ali ranije mi je 5.1 radio [mislim stereo na svim zvucnicima] u Winampu 5ici bez ikakvih dodatnih podesavanja dok sada nece ni sa jednom jedinom verzijom. U Media Playeru sve radi OK!
rastafarian je napisao(la):Hmmm Kod mene radi normalno(svi sem centralnog) 8RDA+(5.10) na Winamp-u 5.08.Samo namestis u nVmixer-u da klonira zvuk sa prednjih na zadnje zvucnike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari