Šta je novo?

Winamp i surround

Ja sam kod jednog lika uspeo na ovaj nacin... U Equalizer-u, ono skroz levo "PREAMP", sam samo povecao do kraja, i na svim zvucnicima se cuo zvuk... :)

Ovo verovatno nije najprakticnije resenje i ne znam da li ce kod tebe da radi, ali mozes da probas... :)

Poslednja izmena:
Milos_SD je napisao(la):
Ja sam kod jednog lika uspeo na ovaj nacin... U Equalizer-u, ono skroz levo "PREAMP", sam samo povecao do kraja, i na svim zvucnicima se cuo zvuk... :)

Ovo verovatno nije najprakticnije resenje i ne znam da li ce kod tebe da radi, ali mozes da probas... :)

Resio sam bio svakako problem samo ne razumem kakve veze ima Preamp sa zadnjim zvucnicima!?!?!!?? :eyebrows:

Bojan Novakovic je napisao(la):
Koliko ja znam mp3 nema izlaz za 5-ti kanal pa tako da ce ti centralni zvucnik ostati necujan.

ako sistem (cp) namestis da radi sa 5 zvucnika i subom... kakve veze ima winamp sa tim posle... !!!! :guitar:

Sasa je napisao(la):
Rade, postoji mnogo softversko i ili hardverskih resenja koja od sterea prave 5.1 ili slicno.

.mp3 moze biti i 5.1, u krajnjem slucaju mozes i filmu staviti .mp3 ekstenziiju pa da ima i sliku. Nije poenta u ekstenziji, poenta je u zapisu.
Tj. ako skidas stereo audio disk, sto je svaki Audio CD napravices i stereo .mp3 a njega nema smisla pustati na vise od dva zvucnika sem ukoliko je zelja da svi rade i prave vise buke (a upravo to svi ovde zele).

narvno.. zbog toga i nema 5.1 sistem.. vec extra dvosistemce homemade ii
:guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :,,:

probaj da skines program dfx for win.

mikele je napisao(la):
Ajde da probam ja da budem pametan. :p
Ako je Winamp 5 u pitanju jesi li probao da u: Options/Preferences/Output/DirectSound output/Configure/Device/ chekiras "allow hardware acceleration". U opciji iznad moze da stoji i "Primary sound driver" ili tvoj maticni zvucne karte ,svejedno (npr. "nvidia nforce audio" kod mene).
Naravno, moraces i da ponovo pokrenes Winamp da bi promena opcije imala efekta.
hvala... meni si reshio problem

Nazad
Vrh Dno