Šta je novo?

Winamp 5

Ja koristim neku verziju od pre pet godina.. vise se i ne secam broja... svira i to je jedino sto je bitno!

ZoNi je napisao(la):
...

eh... sta cu kad volim da istrazujem... enivej, svaki je program u pocetku bio nepoznat!

Pa ti su bas nepoznati 🙂 tj. poznati su malom broju ljudi koje si totalno smorio istim pa su bili promorani da ih koriste ne bi li te se oslobodili :mrgreen:
Uvek trazis dlaku u jajetu :> sada odjednom ni WInamp ne valja jer eto velik je citavih 5 mb 🙂 i nema neki xyz plugin koji nikome ne treba 🙂

ma, nisam rekao da NE valja! (naprotiv, ja ga koristim i vrlo sam zadovoljan!)

nego, nije mi jasno sta su sve to dodali da bi opravdali "gojenje" sa oko 2MB (v.2.91) na cak 5MB (v.5)! I ti pluginovi... pa, ja povremeno koristim samo par pluginova...

ceo moj komentar je bio odgovor na konkretan Silverov post...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Enivej, Zoni nemoj opet da pocinjes sa tvojim dzmnj programima za koje niko nije cuo a izgledaju ko pocetnicki rad u VBu 🙂)

hahahaha 🙂 Inace, onaj Foobar sam imao prilike da probam, ali nisam shvatio sta je autor hteo njime da kaze 🙂

Pa ne vidi se vise sa novijim updateovima za Windows. Mozes da probas u lokalu tj. da snimis stranu pa da onda otvoris. To je iFrame koji otvara root C: diska.

Jedini mp3 plejer osim winampa koji sam probao i koji je bio dobar je bio Kjofol, ali mislim da je autor (ili autori) presao u winamp tim.

delimir je napisao(la):
...

Da cuo sam da ima i takvih :mrgreen:

Ja koristim Netscape 🙂 za Linux

Nazad
Vrh Dno