- Učlanjen(a)
- 17.01.2001
- Poena
- 709
Posle dugo cekanja izasao je i Winamp 3, evo ga link:
http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp3_0-full.exe
http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp3_0-full.exe
soulfly je napisao(la):Meni je drugar pokazivao betu pre pola godine, stvarno ne kapiram zasto tolika frka, to je samo obican mp3 player, meni barem..
i kod mene se to često dešava, ali ne uvekDamjanMX je napisao(la):Skinuo, instalirao i svaki put kada ga ugasim muzika nastavi da svira.... 😀 😀
DamjanMX je napisao(la):Skinuo, instalirao i svaki put kada ga ugasim muzika nastavi da svira.... 😀 😀
Zli_Carobnjak je napisao(la):Pa to je i ranije bilo..ako ti je ukljuchenneki crossfade.Dok on ne zavrshi fade out pesme iako si ti stopirao. AKo moze da se kaze "to tako treba" 😀
Sime je napisao(la):Najveci problem winamp-a (i svih ostalih playera koje sam probao) je shuffle. Od 300 pesama sa liste on se "uhvati" za 50-ak i samo njih pusta...
Nesto me mrzi da se cimam sa 3.0, verovatno je i kod njega shuffle los.
Jel imao neko slicnih problema?
cnikola je napisao(la):em se puno ucitava i uz to pokupi 25 mega rama,dok je 2.xx "trosio" oko 4mb
delimir je napisao(la):Mada dobra je stvar što će izaći i verzija za Linux pa će i Linux-aši imati Winamp, a možda i za druge OS-ove (AmigaOS? )
LuxoR je napisao(la):Verzija za Linux vec postoji (doduse nije pod brojem 3, ali...) znam kada sam pre par godina na pentium 1 instalirao Linux i doticni Winamp da je picila muzika i tri plug-in-a (vizuelna naravno) u isto vreme bez seckanja i stucanja dok na Windowsu ni jedan nije mogao ljudski da se pokrene a da ne secka...
P.S. postoji verzija i za MacOS
Licno misljenje da je ova verzija 3 pokusaj da Nullsoft vrati malo popularnost, jer je samo nasminkana i nimalo bolja od 2.xx (da ne pominjem da crossfade postoji kao plug-in za "starije" verzije)
Ma nisam se istripovao nazalost🙁 .BodyRemover je napisao(la):Ti si se nesto is3povao 🙂 trosi od 7 do 13 mega, vise nece nikako.
pozdrav
LuxoR je napisao(la):Verzija za Linux vec postoji (doduse nije pod brojem 3, ali...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari