Šta je novo?

Winamp 3 Final

Bas sam se pitao kada ce vise da ga izbace.....dobro su se setili posto ona beta je bila svasta osim ne bagovita.....valjda ce ova biti bolja....pa bolje bi joj bilo za 3.5 mb!! 😀

Na zvanicnom sajtu ni rechi o tome, jos je aktuelan release od 26 juna...

Kada se pokrene setup ispisuje Winamp3 release 1.0, sta god to znacilo.

T release 1.0 ne znaci da je beta vec su imali vise `kandidata` medju betama, pa koja se pokazala najstabilnija je nasminkana i izbacena kao finalna verzija.

pozdrav

Skinuo, instalirao, radi OK 😉, ima novih fora i fazona, dobar je ugradjeni crosfader, a u helpu pise da je to to tj. da je winamp 3 final, sad verovatno ce se i tu pronaci neki bag ali za sada radi OK

Samo znam da je Release Candidate ocajno radio sa skinovima, inace nove ikonice su cool...

Meni je drugar pokazivao betu pre pola godine, stvarno ne kapiram zasto tolika frka, to je samo obican mp3 player, meni barem..

soulfly je napisao(la):
Meni je drugar pokazivao betu pre pola godine, stvarno ne kapiram zasto tolika frka, to je samo obican mp3 player, meni barem..

Pa upravo zbog bagova. Jedan od njih je bio i koliko se secam sa playlistom. Nesto izbrise je ako pomeris onu granicu i sl.

Pozdrav!

Jeste final. Nullsoft-ova praxa je da izbaci finalnu verziju na server par dana pre nego sto se pojavi na zvanicnom sajtu. Zivi bili pa videli

Kada pritisnem S (shuffle) Winamp prozor više nije aktivan. To ne bi bila smetnja da Winmap-om ne upravljam iz kreveta preko daljinca, a on upravlja samo aktivnim prozorima...Mogu doduše da emuliram alt+tab kombinaciju, ali čemu sve to kada u Winamp 2.xx radi odlično. Mada WA3 ima onaj zoom preko celog ekrana...

Takođe uvek mi prozore priljubi uz ivicu ekrana iako sam poisključivao sve opcije vezane za to. Nema više onih opcija "Snap Winodows..." pa broj pixela

Pola opcija fali, nema ni skrola naziva pesme u taskbaru, jump to file je (po meni) lošije rešen.

Winamp 3 se učitava, dok se Winamp 2.xx startovao trenutno.

Ništa posebno.

DamjanMX je napisao(la):
Skinuo, instalirao i svaki put kada ga ugasim muzika nastavi da svira.... 😀 😀

Pa to je i ranije bilo..ako ti je ukljuchenneki crossfade.Dok on ne zavrshi fade out pesme iako si ti stopirao. AKo moze da se kaze "to tako treba" 😀

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Pa to je i ranije bilo..ako ti je ukljuchenneki crossfade.Dok on ne zavrshi fade out pesme iako si ti stopirao. AKo moze da se kaze "to tako treba" 😀

Crossfader puni buffer, pa kada iskuljucis Winamp on svira dok se doticni ne isprazni....imas i da podesis koliko sekundi....

Potpuno razocarenje, kada se najavljivao Winamp 3 mislio sam da ce pored dosta opcija koje Winamp 2.xx poseduje biti jos mnogo novih, ali nista. Mnogo je zahtevniji, ne znam zbog cega, a od novih fora jedino mi se svidja fora sa playlist-om (mislim na ono lako ucitavanje), pokusali su da zamene Jump, ali im nije uspelo. Po meni za sada nije bolji od verzije 2.xx, nadam se da ce biti bolje.

Mene nervira kada idem na Add, pa na Add Files moram da spustim malo misa u 2.XX je to bilo na istom mestu. Jel se zna precica na tastaturi za ubacivanje pesama ali ne da mi obrise one koje su mi u playlist-i nego da je samo doda?

Ja sam totalno razocaran!odmah sam ga ibrisao i vrati se na 2.66.Ionako mi je sluzio svrsi

Ima dobra ona stvar enqueue u playlisti...Sve ostalo je shit nad shitevima. Ah, da i splash screen je lep 🙁 🙁 🙁 .

Mada dobra je stvar što će izaći i verzija za Linux pa će i Linux-aši imati Winamp, a možda i za druge OS-ove (AmigaOS? )

Btw,ovaj novi winamp pusta avi fajlove...juce sam ceo film odgledao sa njim, jedino me zanima kako da ubacim titl....

Najveci problem winamp-a (i svih ostalih playera koje sam probao) je shuffle. Od 300 pesama sa liste on se "uhvati" za 50-ak i samo njih pusta...
Nesto me mrzi da se cimam sa 3.0, verovatno je i kod njega shuffle los.
Jel imao neko slicnih problema?

em se puno ucitava i uz to pokupi 25 mega rama,dok je 2.xx "trosio" oko 4mb

Sime je napisao(la):
Najveci problem winamp-a (i svih ostalih playera koje sam probao) je shuffle. Od 300 pesama sa liste on se "uhvati" za 50-ak i samo njih pusta...
Nesto me mrzi da se cimam sa 3.0, verovatno je i kod njega shuffle los.
Jel imao neko slicnih problema?

Ima neko podesavanje za shuffle u verziji 2.8 i u ovoj "revolucionarnoj" 3.0...

cnikola je napisao(la):
em se puno ucitava i uz to pokupi 25 mega rama,dok je 2.xx "trosio" oko 4mb

Ti si se nesto is3povao 🙂 trosi od 7 do 13 mega, vise nece nikako.

pozdrav

Sve u svemu....program ej po meni krs.....kakvog nema ...prenabudzili su ga mnogooo.....izgubio je svu funkcionalnost.......

....a to sto se tice tog baffera.....meni nastavlja da pusta celu listu kada ga ugasim.....i tako sve dok ne restartujem komp....

delimir je napisao(la):
Mada dobra je stvar što će izaći i verzija za Linux pa će i Linux-aši imati Winamp, a možda i za druge OS-ove (AmigaOS? )

Verzija za Linux vec postoji (doduse nije pod brojem 3, ali...) znam kada sam pre par godina na pentium 1 instalirao Linux i doticni Winamp da je picila muzika i tri plug-in-a (vizuelna naravno) u isto vreme bez seckanja i stucanja dok na Windowsu ni jedan nije mogao ljudski da se pokrene a da ne secka...

P.S. postoji verzija i za MacOS

Licno misljenje da je ova verzija 3 pokusaj da Nullsoft vrati malo popularnost, jer je samo nasminkana i nimalo bolja od 2.xx (da ne pominjem da crossfade postoji kao plug-in za "starije" verzije)

LuxoR je napisao(la):
Verzija za Linux vec postoji (doduse nije pod brojem 3, ali...) znam kada sam pre par godina na pentium 1 instalirao Linux i doticni Winamp da je picila muzika i tri plug-in-a (vizuelna naravno) u isto vreme bez seckanja i stucanja dok na Windowsu ni jedan nije mogao ljudski da se pokrene a da ne secka...

P.S. postoji verzija i za MacOS

Licno misljenje da je ova verzija 3 pokusaj da Nullsoft vrati malo popularnost, jer je samo nasminkana i nimalo bolja od 2.xx (da ne pominjem da crossfade postoji kao plug-in za "starije" verzije)

tačno je da postoji i verzija za linux, ali je mnogo bagovita🙁

BodyRemover je napisao(la):
Ti si se nesto is3povao 🙂 trosi od 7 do 13 mega, vise nece nikako.

pozdrav
Ma nisam se istripovao nazalost🙁 .
Proveravao par puta....Mozda je do WinME koji imam instalran.Koliko sam cuo raqnije ima problema sa memorijom.

LuxoR je napisao(la):
Verzija za Linux vec postoji (doduse nije pod brojem 3, ali...)

Znam, imam instaliran Winamp 3 pod RedHat-om...Kako kažu na Winamp sajtu u pitanju je alpha verzija, ali će put od alpha izdanja do finalnog preći mnogo brže nego Windows verzija na koju su se (sa razlogom) fokusirali tokom razvoja...

Nazad
Vrh Dno