@jox: nema ta opcija ,)
mada ja bih pre uradio ignore keywords maxthon & co. - prepoznaće se sam.
jox je napisao(la):
Bar dok ne odraste malo...
trenutno je ipak suvise PROFI za mene, uopshte ne mogu da pratim njegove postove
Tek tada nećeš moći :type: .... nećemo da se svađamo, ali ja sa svojih 17,5 godinica, poptuno sam zadovoljan svojim znanjem (iz računarstva, posebno linuxa)
Neće taj linux nikada da zaživi kod nas ako ga niko ne reklamira, hvali se sa njim i ostalo. Linux nema iza sebe jednog billyja.... danas u srbiji kad se nekome kaže: imam kući kompjuter, odma sledi pitanje: a koji to windows korisiš? :S:
Dobro, nije tekst na pravom mestu, izvinjavam se -ali ne poričem tačnost teksta :,,: nećemo više o linux vs ostalo, zna se ko pobeđuje i to debelo.
Wolfman je napisao(la):
Mada videcemo sta ce od svega toga biti, verovatno se secate one trapave izjave da ni jedan haker nece upasti u Windows sa Service Packom 2.
Tenks Džizs da je neko shvatio poentu. Čista propaganda...
Davno, pre nego što je izašao SP2, M$ je najavio da će to biti ultra moćan fw, neće moći da ga pređe nijedan `aker. I kako radi taj njihov ultra moćni fw?
Dolazimo i do poente ovog topica. M$-u ne treba ništa verovati, zbog ranije `reputacije` i održavanja obećanja. Ako neko baš želi, potrudiću se da nadjem taj odeljak iz SK i da ga prepišem; biće mi čast
@kuti: koliko mi je poznato: objektivnost = realnost, onako kako izgleda...
Gde sam ja bio toliko neobjektivan? Možda sam nešto pogrešno `prognozirao` za Win Vista propratne programe; ne bih rekao da grešim (bar ne puno)
Pozdrav svima, i nećemo više da se svađamo. Od sad, pa na dalje i u buduće nek svako zadrži lične (a može i M$-ove) prognoze za sebe; ove druge su posebno netačne.
Daniel.