a *** zaboravih da kazem da sam slicicu kao primer skinuo sa drugog sajta, medjutim nebitno ista stvar je i kod mene s time sto se kod mene napuni i do 100% ali .... kako iskljucim punjac ono se spusti na 99 ili 98 a onda tera punom parom do 0 i na kraju se ugasi laptop...a kada pokusam opet da ga upalim tako praznog na suvo....ni da bipne![]()
Isti laptop,ista baterija,identicni podaci...Ne znam sta da kazem zaista.Malo sam posle ove teme precesljao net i nasao sam jednu temu na kojoj cak ima lista lapova koja ima problem na bateriji na 7-ci.Cak sam i mog dell-a video tamo na listiNe znam prijatelju stvarno ali kod mene to nije slucaj.Lap je kao sto sam napisao predvidjen za VISTA OS i na sajtu mog dell-a cak za 7-cu i nema drivera ali ipak sve nadje i trce ovi sa VISTA.Drzi mi kad surfujem na USB dongli na slabijem osvetljenju na 2h i 25 min dok sam danas bas testirao bez dongle i izdrzala je reko 3h mada nisam surfovao nego samo citao neke knjige.Nisam primetio da je pao kapacitet baterije i baterry care kaze da ima 5200 mWh sto je OK s obzirom da je baterija 5700 mWh.Verujem ti druze da je istina samo eto na moju srecu u mom slucaju nije istina
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari