D
narod je odlučio, skoro milion ipo ljudi više je glasalo za izlazak uz veliku izlaznost od 72%. izaćiće u bliskoj budućnosti, to ti je realnoststopke, dug nema veze sa EU, to što se tako prodaje je druga stvar. UK nije izašla, parlament odlučuje, a inače je Rupert Murdock odgovoran velikim delom za to. Mada ima i drugih bogatih i uticajnih ljudi koji hoće da ostane u EU. Ako i izađu boleće ih veoma.
Reci šta si hteo.
narod je odlučio, skoro milion ipo ljudi više je glasalo za izlazak uz veliku izlaznost od 72%. izaćiće u bliskoj budućnosti, to ti je realnost
odličan tekst.
zanimljiva slika:
![]()
Ako možeš da izneseš koliko imaš godina
Elem, Windows 10 kao sto je neko pisao ovde na forumu mi je sve pobrisao cim je uradio prvi Update, ko je ovde preterao ja ili microsoft?
To se desilo pre mesec dana cim sam kupio ovaj komp, popodne sam instalirao win 10 i sutradan mi se sve pobrisalo isto kao i prijatelju sa ovog foruma i nastao je windows.old.. odmah sam obrisao djubre sa kompa, a nije mu prvi put da me zeza.
Trenutno radim update, nasao je 205 zakrpa i smem da se kladim da ce kasnije opet nesto da rikne
Samo me zanima jedna stvar, gde bre nalazite sve to? te bagove? sta vam vise sve ne fali?Tako je, znam sta pisem, prosecno 4 puta ali nekada 3, nije uvek 4.
Elem, Windows 10 kao sto je neko pisao ovde na forumu mi je sve pobrisao cim je uradio prvi Update, ko je ovde preterao ja ili microsoft?
To se desilo pre mesec dana cim sam kupio ovaj komp, popodne sam instalirao win 10 i sutradan mi se sve pobrisalo isto kao i prijatelju sa ovog foruma i nastao je windows.old.. odmah sam obrisao djubre sa kompa, a nije mu prvi put da me zeza.
A sa ovim kada sve programe ubacim koje koristim i uradim update prestaje da radi task scheduler, skontao sam da CCleaner kada obrise windows log se to desava pa sam to iskljucio
ali ne lezi vraže, uvek kada zavrsim sa instalacijama svih programa koji su savrseno radili na windows 7 ovde ne radi nesto od sistemskih programa a skoro svaki put taj task scheduler
vec sam naucio ovih dana kako se to djubre pise inace nisam mogao da zapamtim 🙂
Trenutno radim update, nasao je 205 zakrpa i smem da se kladim da ce kasnije opet nesto da rikne
O cemu ti pricas?
Napisao sam da sam uradio update, a sve drajvere odmah instaliram posle instalacije windowsa, on je samo nasao novije drajvere za graficku, a slika ti dokazuje da ne radi nista kako treba. Danas ni metro aplikacije ne mogu da pokrenem ni jednu.
Pre nedelju dana je instalirao oko 40 zakrpa i dalje nije hteo pa sam nasao resenje sto sam napisao u temi o windows 8.1 da posle rucno instaliranih 3 zakrpa radi update i sada ti ovde pises da ja ne radim update. Nemoj da me nerviras jos i ti, dosta mi je sto me microsoft nervira
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari