Šta je novo?

Wii

• Začetnik teme Začetnik teme smile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Posto sam resio da uizmem wii, dete mi je malo, a vidim da je na netu podrska veoma dobra, da li mogu ntsc igre da se igraju na konzolama koje mogu da se kupe kod nas i gde se kod nas najeftinije moze naci wii?
Hvala.

ako nemogu kako ja igram Guitar Hero NTSC verziju . Mogu ali sa modchip-om ali ne svakim. Preporucujem ti da ako pazaris novi Wii trazis sa ugradjenim WiiKey mod chipom u podaji kod nas sam video i Wiimagic ali nije bog zna sta. Uglavnom novije igre imaju zastitu (Super Mario Galaxy) koja detektuje neke chipove i igre nece da rade pa ti je Wiikey najbolja solucija jer ima dobru podrsku i stalno se izbacuju novi firmware update-i.
Samo oprez pri koricenju NTSC kopija i originala na PAL konzolama . Neke igre za Wii u sebi sadrze firmware update za konzolu bez kojeg nemogu da rade i taj firmware se automatski updateuje kad pustis igru. Posto konzola detektuje da li se radi o PAL ili NTSC verziji ona ne dozvoljava pustanje NTSC diskova, a kad stavis modchip on premosti tu proveru pa moze da ti se desi da flasujes svoju PAL konzolu sa NTSC firmwareom i da je tako brickujes ( tj. napravis neupotrebljivom). Ovakav kvar za sada nije moguce otkloniti. Ako vec hoces NTSC kopije prosaraj malo po netu ima puno informacija sta sme a sta ne

Imam nemodovanu konzolu - ako uradim update (Wii Fit mi ga zahteva), da li će to praviti problem pri eventualnoj ugradnji čipa, recimo Wiikey?

Imam nemodovanu konzolu - ako uradim update (Wii Fit mi ga zahteva), da li će to praviti problem pri eventualnoj ugradnji čipa, recimo Wiikey?
Svakako nece . Pazi samo da i igra i konzola dele isti regionalni kod . Tj. da obe budu PAL , ili mozda NTSC u zavisnosti od toga koju konzolu posedujes .

gde si uzeo wii fit i koja je cena.ovi lopovi u game-s traže 9999 dinara mamicu im j. lopovsku, a znam da je prava cena 90e u mađarskoj, samo nemam nikog tamo da mi donese.

Da, uzeo sam od njih, ali samo da uradim opis. Iskreno pojma nemam šta da radim, tj. da li da dajem toliku lovu (pošto sam i inače planirao da ga kupim), pitanje je da li kod nas može da se nađe jeftinije. Mislim da i Nintendova regularna cena od 90 evra nije bogzna kako povoljna, ali džabe kada se prodaje super svejedno.

Hvala na odgovoru No13!

Koliko sam informisan ima u još 2 radnje WiiFit, u jednoj je 9500 a u drugoj 9000. Nije toliko velika razlika u ceni (čak i ako ti neko donese iz Hu, naplatiće ti 10tak evara).

A sledeći put , ako vas zanima gde može da se kupi nešto, imate "Domaće tržište" podforum...
Tamo se "sme pomenuti ime firme" 😉

Ima u tehn_m_niji za 7900, a ja iz Subotice :-(

Nazoveš ih, i zamoliš da ti pošalju nekom kurirskom službom. Transport će te koštati 300 din, a platićeš prilikom preuzimanja.

Sve se nadam da ce oni drugi, tehn_ma__t, koji ima prodavnicu ovde, da dobiju to isto pa da kod njih kupim. A mozda u ponedeljak i pozovem Bg..., a i zena hoce da skokne do Segedina. Ma videcemo...

Inace kakav je WiiFit? Vredi li ga kupovati?

Ma slobodno ih nazovi, bez problema ti šalju, skroz pozitivno iskustvo imam sa njima.

Vredi da kupiš wiifit, al' za ženu . Iz ličnog iskustva 😉
Ako uporediš cenu WiiFit-a i step mašine, onda Wiifit nije skup.

Sprava nije za igranje već za održavanje/dobijanje kondicije.
Imaš sledeće kategorije treninga : vežbe aerobika (step aerobik, trčanje, vrtenje hula-hop-a, itd), joga vežbe (pravino disanje, tegljenje mišića i sl), vežbe za mišiće (sklekovi, trbušnjaci) i balance games (skijanje, udaranje lopte glavom..)

Aerobik i balance games izgledaju kao wii sports/play igre, sa animacijom Mii-ja, i zabavne su.
Za joga i muscle training imaš trenera, koji ti pokazuje vežbu, pa ti ponavljaš, ove vežbe su već "ozbiljnije".

Uz to, biće i igara koje će ga podržavati - recimo Don King Presents Prizefighter, u kome ćeš moći da ga koristiš za vežbanje između mečeva. Inače, po onime što sam čitao, cela stvar radi, i zaista doprinosi smanjivanju težine, čak i ako ne menjaš svoje redovne navike što se tiče ishrane.

Intervju sa CEO Nintendo North America
Reggie Fils-Aime: I think what you're speaking to is, from a consumer perspective, help me feel good about this purchase. There are over 10 games in development that take advantage of the Balance Board. Certainly in terms of ongoing enjoyment, we believe that Wii Fit plus the Balance Board will provide that to the consumer.

Najnovija je najava EA games-a da će praviti igru za tablu.
A predviđam gomilu ritmičkih igara koje će da koriste i tablu i kontrolere.
A zamislite samo šta se sve može sa head-tracking+wiifit board+ kontroleri ? Nećemo uskoro videti, ali ćemo dočekati 😉

Ne mogu da verujem da renegadeofwii jos nije prokomentarisao na ovu temu.
Mora da je dobio (opet) upalu misica od vezbanja😛. Simpatican mu je blog o napretku vezbanja uz wiifit:banana:. Danas mu je valjda 9.dan.

Evo i nekih od vec spomenutih najava:

We Ski (official site) - http://www.weskipatrol.com/
Don King Presents: Prize Fighter (official Site) - http://2ksports.com/prizefighter/
Rayman Raving Rabbids 3 - http://www.youtube.com/watch?v=mZMmbalCP5U
Nintendo 180° Snowboarding sequel
EA Boogie II
EA Skate
We Cheer
All Star Cheer Squad
Rocket Company Wii Exercise (Japan only)
- verujem da cemo se snaci i na japanskom (ako bude valjala):wave:

Poslednja izmena:
Vredi da kupiš wiifit, al' za ženu . Iz ličnog iskustva

Potvrdjujem i pozdravljam. Zena se ne odvaja od ovog. Tebi ce biti interesantno u pocetku ali ja nisam uspeo da ispostujem vezbanje svaki dan. Za sad nema igara koje podrzavaju wiifit tako da sam ga i ja kupio cekajuci naredne naslove. We Ski je mislim ovog meseca (May 13, 2008.) to ce biti prva.

Poslednja izmena:
ja sam naručio wii zapper u Tmaniji gde je 2800, a drug mi je rekao da je u gam_-s oko 4000. i dostava je besplatna u maju jedino što im je nestalo wii fitova pa sam uzeo bar zapper. wiimote je 3300 a u bilo kojoj drugoj je 5500. Tmanija rules.

btw moram da pišem imena prodavnica ovako jer sam dobio opomenu.

Skoknula danas zena do Segedina i uzela WiiFit. Ispalo nas 100 evra. Ostao jos samo probni primerak na kome su mali madjari skakali, a u pitanju je veliki tehnicki centar - M____Markt.

Umalo nisam umro od onog Jogging-a (najkraca deonica), a i uopste nije lako kao sto izgleda balansirati. BMI mi skoro udara u gornju granicu.

Za sada cool igrackica.

HD nece sigurno, posto Wii ne moze da prikaze rezoluciju vecu od 640x480.

da li za indianu jonesa treba wiikey, pošto meni neće da radi a nemam wiikey nego nešto drugo. samo mi izbaci error 001

ili da updatujes chip, ili da "sredish taj error 001" 😉
daću na PM informacije

edit: sve češće ćeš nailaziti na tu zaštitu, čak ga i onaj Kawasaki Snowmobiles ima 🙂

Poslednja izmena:
Posto sam resio da uizmem wii, dete mi je malo, a vidim da je na netu podrska veoma dobra, da li mogu ntsc igre da se igraju na konzolama koje mogu da se kupe kod nas i gde se kod nas najeftinije moze naci wii?
Hvala.

Jel dete reklo:,,Tata.kupi mi wii,,?Ili je i tata resio malo da se poigra.

Nazad
Vrh Dno