...da li mogu ntsc igre da se igraju na konzolama koje mogu da se kupe kod nas...
bez modchipa ne, sa modchipom vecina moze.Posto sam resio da uizmem wii, dete mi je malo, a vidim da je na netu podrska veoma dobra, da li mogu ntsc igre da se igraju na konzolama koje mogu da se kupe kod nas i gde se kod nas najeftinije moze naci wii?
Hvala.
Svakako nece . Pazi samo da i igra i konzola dele isti regionalni kod . Tj. da obe budu PAL , ili mozda NTSC u zavisnosti od toga koju konzolu posedujes .Imam nemodovanu konzolu - ako uradim update (Wii Fit mi ga zahteva), da li će to praviti problem pri eventualnoj ugradnji čipa, recimo Wiikey?
Imam nemodovanu konzolu - ako uradim update (Wii Fit mi ga zahteva), da li će to praviti problem pri eventualnoj ugradnji čipa, recimo Wiikey?
Reggie Fils-Aime: I think what you're speaking to is, from a consumer perspective, help me feel good about this purchase. There are over 10 games in development that take advantage of the Balance Board. Certainly in terms of ongoing enjoyment, we believe that Wii Fit plus the Balance Board will provide that to the consumer.
Vredi da kupiš wiifit, al' za ženu . Iz ličnog iskustva
kojeg podeoka? :dBMI mi skoro udara u gornju granicu.
Posto sam resio da uizmem wii, dete mi je malo, a vidim da je na netu podrska veoma dobra, da li mogu ntsc igre da se igraju na konzolama koje mogu da se kupe kod nas i gde se kod nas najeftinije moze naci wii?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari