Šta je novo?

Wii U launch

Da li je Nitendo na wii u izbacio one nuncake (ili kako se zovu)?
Koristi se samo "klasican" (sa displejom) kontroler?

Samo ZombiU specijalna verzija konzole je dolazila sa Wiimote (to je onaj kontroler sa originalne Wii konzole). Wii U deluxe i obicna verzija dolaze samo sa Wii U kontrolerom i Wiimote i nunchake moraju dodatno da se uzmu.

Zapravo, ZombiU izdanje je dolazilo sa Wii U Pro kontrolerom kao dodatkom, dok se Wiimote + Nunchuk kupuje posebno bezobzira koju verziju konzole imate.

Inače Wiimote može bilo koji, ne mora se kupovati posebno za Wii U, rade i oni stari, pa čak i kineski :)

Ja od kada sam uzeo Premium,do sada je 3-4 puta Konzola Blokirala te sam morao cupati strujni kabl za ponovo normalni rad Konzole:D

Uzeo sam Wii U ali nemam puno zivaca da pisem dugacke prve utiske. Ovo mi je prva konzola u zivotu i uzeta je vvise radi porodicne zabave i odvajanja deteta od racunara i usmeravanje ka nekim decijim igrama (nintendo) a ne ono sto nalazi kod mene na racunaru (MMORPG). U oba slucaja Wii-U je veliki uspeh. Iako imamo samo par igara, Nintendo land je zabava za celu porodicu vec nekoliko dana. Kontroler je fenomenalan (jako lepa egronomija i veoma interesantan i intuitivan za klinca) i za mene predstavlja pravu malu revoluciju, ali mislim da nisu iskoristili ni 30% potencijala koje kontroler ima. Da su razradili funkciju univerzalnog daljinckog upravljaca, kao sto verovatno mogu, i tako bi vredeo svih para, a kamoli kad se na to sve jos doda gaming. Inace cela konzola odise tim neiskoriscenim potencijalom. Kao da su je izbacili jedno godinu dana prerano. Ocito nisu hteli da ulaze u fight sa novim Playstation i Xbox-om.

Resio sam problem sa Update-om, koji se desavalo da konzola Blokira,sada tih problema nema vise.

Vrh Dno