Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

OVaj coin ima problem sto nema kitova..ovih 60 miliona je mint pal a 12 je cripsy..treci na listi ima samo 4 miliona sto je sa ovim cenama samo 20 BTCa..ja se jos uvek nadam da ce da se mrdne na gore ..i ako sam bio sve dumpovao uz ogroman gubitak opet sam bio kupio vecu kolicinu kad izasao novi wallet al opet umesto da bar malo poraste on i dalje pada..cak i kad je pre 2 dana bio bas jak buy support ...imalo je preko 100 BTCa od 600 do 700 dok na sell strani nije imalo prakticno nista do 900 ljudi su i dalje samo pritiskali sell sell i na kraju se buy support istopio.

Jedini način na koji sam kupovao u zadnje vreme je da pogledam koji je 24h minimum i postavljao buy order ispod toga. Jednostavno novčić konstantno opada, slabo je interesovanje, ali je moglo da se zaradi po 10-20% na dan na manje uloge, 0,5-1BTC, više od toga ne bih ni ulagao u WC trenutno. Sada je volume toliko mali, da se ni ne isplati više čekati i kontantno paziti na WC, valuta je jako slaba.

Naravno da ima kitova, čak mislim da je većina novčića u njihovom vlasništvu. Npr kod skoka sa ~650 na ~850 činilo se da će još više da ide ali onda se pojavio sell order sa ~40btc i krenuo da gura na dole. Isto se dešavalo na svim pikovima koji se vide na bitcoinwisdom

Društvo, šta mislite... hoće li biti još gora cena od ove trenutne? Ili da se zakasnelo izlazi...

Društvo, šta mislite... hoće li biti još gora cena od ove trenutne? Ili da se zakasnelo izlazi...

Ko zna, vidim da na bct vlada neko pozitivno razmisljanje, mada sve se to moze pripisati "pustom nadanju".
Ja sam resio da ne prodajem ispod 2500 pa makar sve propalo, kad nisam prodavao dok je bio blokiran (a imao sam ga na menjacnici) i bez walleta i bez dev-a, pa necu ni sad.

da i ja sad geldam a sinoc uradim gresku ali nije me puno kostala =D

Šta mislite/očekujete pump ili samo trzaj na gore?

EDIT: Samo trzaj kanda, a ja uleteo... Nema ništa od ovoga. Mislim da sam uleteo u minipump uzrokovan kupovinom WC od strane njihovog pool-a... Što znači da isti možemo sutra očekivati, valjda, da izađemo po nekoj sličnoj ceni.

Poslednja izmena:
UH, neka digne ruku onaj koga je ovaj zadnji PUMP izvukao ! :D
:wave: :banana:

odo u DRK..

Trgovci, da izlazimo, ako smo ušli ili da čekamo sutra, ako je pump uzrokovan pool-om ili je ovo ono "pipanje" pulsa pred možda pravi pump (iz kog bismo mogli zaključiti da je masa jako plašljiva i ne veruje u WC) ... Šta vam kaže osećaj? Ja sam sluđen.

Trgovci, da izlazimo, ako smo ušli ili da čekamo sutra, ako je pump uzrokovan pool-om ili je ovo ono "pipanje" pulsa pred možda pravi pump (iz kog bismo mogli zaključiti da je masa jako plašljiva i ne veruje u WC) ... Šta vam kaže osećaj? Ja sam sluđen.

mislim da nije pool u pitanju neko se ocigledno igra vec zadnjih sat vremena sa po 25 komada gore dole...nerazumem svrhu onog sto radi npr....kupujem po 25 komada od njega po 460 npr ....a u isto vreme taj isti lik kupuje od mene po 490 isto po 25 komada

Kanda si u pravu. Vožnja... Sklon sam da mislim da će ipak biti pump sem ako ovo nije neki usamljeni rendžer koji se igra...

Ja sam rasprodao sve na 550..sad cekam da padne ispod 500 da kupim..mada kakav sam baksuz ima da ide nagore

Omnik, stvarno verujes da ce cena da skace? Ja sam pomislio da ni do 1k vise nece moci...

To je OK ako nemas mnogo ..imao sam 650 000 ..samo sam cekao da se otarasim ..kupicu opet al mnogo manje

Ja imam 50k.
IGY niko ne može da ti garantuje ništa.

Kanda si u pravu. Vožnja... Sklon sam da mislim da će ipak biti pump sem ako ovo nije neki usamljeni rendžer koji se igra...

neznam sta mu je cilj ali da ima sredstva da digne i obori cenu ima ...izgleda je liku bas dosadilo i kopanje i berza ...znaci igra se ......nije me bilo par sati a on jos vrti po 25 komada i odjednom proda za par btc-a sroza cenu....da bi 15-tak minuta kasnije uradio suprotno....:) pocinje da me nervira stavim ponudu on strpka po 25 komada ko da white ima vrednost od 100-200k
imam osecaj kao da smo na wc/btc samo ja i on hahaha :)

Poslednja izmena:
Biće da je pazario bot-a pa sad crpka pomalo. Danas sam ih baš gledao po netu. Mislim da nisu loša investicija, ali nemam tu kintu... Osnovni neki je 0,25 BTC.

Nazad
Vrh Dno