Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

A u medjuvremenu AsiaCoin krenuo gore:

24 HR HIGH
0.00001100

24 HR VOLUME
327.407 BTC

dampovao sam sve za 750..prodje 24 sata a jos nema walleta ..cak ni blockchain nije radio...total mess..vracam se jedino kad se ovo sredi

zašto cena ovog čuda pada, i da li neko misli da će se povratiti ?
kupio sam po 773 noćas. planiram da prodam na 917, al ne znam dal da prodam odma..

zašto cena ovog čuda pada, i da li neko misli da će se povratiti ?
kupio sam po 773 noćas. planiram da prodam na 917, al ne znam dal da prodam odma..

Dev ima problem sa wallet-om od kada je sa POW prešao na POS pa su transakcije na menjačnice blokirane (osim na cryptsy, mislim) a oni koji nemaju strpljenja (ili poverenja) takodje prodaju novčiće samo da se "izvuku"...da li će se povratiti...videćemo, zavisi od novog tima i zajednice oko njih...

eh stalno neki problemi, pa da udjem u bitcoin sutra bi banovali kriptovalute na celom svetu :D lol
meni je sve u whitecoinu i nema sanse da izvucem sad kad sam u minusu
a mozda je prodao onaj premine i sada "popravlja wallet" sa havaja

Ovaj white coin mi je najveca greska od kad sam poceo da trgujem na berzi..a toliko sam bio siguran u zaradu a puko sam 4 BTC-a ..sve oko ovog sht coina je naopako bilo ..i ovi novi devovi su neki totalni amateri..3 dana vicu sutra ce da naprave wallet a samo treba da promene par koda.

Ovaj white coin mi je najveca greska od kad sam poceo da trgujem na berzi..a toliko sam bio siguran u zaradu a puko sam 4 BTC-a ..sve oko ovog sht coina je naopako bilo ..i ovi novi devovi su neki totalni amateri..3 dana vicu sutra ce da naprave wallet a samo treba da promene par koda.

4 btca? ne verujem da je bas 100% greska do novcica, sigurno si i ti gresio :p
nzm mozda je sve ovo samo da spuste vrednost i da ljudi odustanu, a posle...

Tako ti je u ovom poslu, "dok nekom ne smrkne, drugom ne s'mne".
Nemoj da si u bedaku, svakom se desi, jedino sto ti radis sa vecim iznosima.
Ja moj WC cuvam, pa sta bude.

Provalio sam ih ..sve je bilo organizovano..prodali skupo i onda napravili paniku u sred subotu nocu (umesto da poprave u tisini) da bi oborili drasticno cenu i kupili mnogo mnogo nize dok ostali ostaju sa skupo placenim coinima ....ako POS ne radi to ne znaci da treba da napravis totalnu paniku da se sve rusi..i sad ovo namerno produzuju sa walletom da bi cena isla jos dole.

Provalio sam ih ..sve je bilo organizovano..prodali skupo i onda napravili paniku u sred subotu nocu (umesto da poprave u tisini) da bi oborili drasticno cenu i kupili mnogo mnogo nize dok ostali ostaju sa skupo placenim coinima ....ako POS ne radi to ne znaci da treba da napravis totalnu paniku da se sve rusi..i sad ovo namerno produzuju sa walletom da bi cena isla jos dole.

a ti "skupo placeni" novcici i nisu tako skupi, evo ja sam na primer kad sam usao kupio sve za 1400, posle shortovao i tako spustio malo prosecnu cenu ali i o je kupio po vecon ceni to je mozda 1500-2000, to je nista jer ovaj novcic ima potencijal da ode mnogo vise

Kao prvo, inicijalni troll je bio u pola noci, izmedju subote i nedelje, i to troll kome je to bio prvi post.
U principu, POS mi nista ne znaci jer ionako cuvam na menjacnici a i kolko sam ja upucen radi se o 2% godisnje. Za te pare necu ni da ih cuvam u walletu, velika verovatnoca postoji da mi hdd ne prezivi godinu dana.:D

Sva sreća pa se do sada nije dešavalo da menjačnice ne prežive godinu dana :p

Sad je ovaj pr dev objavio da je navodno popravljen wallet. Trenutno je na 750, trebalo bi da ide gore na talasu dobrih vesti :)

Vraca se WC u igru...probija 900 satosija...

Ja prodao na 920, pa da vidimo dal' sam se za'eobao.
Postavio sam kupovinu na 750 za iste pare

Ja mislim da će ići i do 10K samo što niko nema strpljenja to da čeka.

ako nesto imam to je strpljenje, ovo vidim kao dobru priliku da se dopunim :)

EDIT:

samo da mi je znati gde ce stati sad ovaj mini pump :)

Poslednja izmena:
Koliko sam video, ne još, meni liči na neku mahinaciju :)

Došao do 1091, evo ga opet na 900.

eto kad sam magarac.. isto tako je pump bio 27 aprila,na skoro istoj tacki se zaustavio a ja alav kontam ide to jos gore :) ***

nema novog walleta a otvorili depozite tj sve po starom..vesto organizovan scam da kupe umesto 1400 po 6 i kusur

nzm ja ovo ni ne smatram za pump niti mislim da ce se skoro desiti, mozda za mesec dana pa i dogura do 10k :p
jer pogledajte sa bcom, tek posle nekog vremena je pump bio a pre toga volume nesto sitan
PS: nije ni meni problem cekanje, nego sto sam od pocetka (2+ meseca) kopao samo max i sada sve stavio u wc tako da bi valjalo da wc skoci pre maxa :) sada sam se vratio na max i budzim stek, docice i njegovo vreme

edit: na buyu stoji 37 btca kao support, jel to stvarno ili fake da se ljudi naloze?

Nazad
Vrh Dno