Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Ocekujem jeziv pump. Odrzava mu se visoka profitabilnost upumpavanjem para da bi se skrenula paznja javnosti, staje kopanje i onda krece ludilo.

Ja takodje ocekujem pump ali to ne znaci da ce ga biti. Cak stavise, moze da bude i mega dump na 300-400 satosija.

Ali pre pumpa, bilo bi lepo da cena padne na barem 1000 satosija. Da se lepo napunimo. I ako bude sve islo po planu, mislim da bi mogli ocekivati 5k, mozda 7k max. 10k je ipak ozbiljna cifra ali nije iskljuceno.

Ima tu srecu da mu je BC pripremio teren e sad moze opstati jedino ako na 10k ulete kitovi i investitori. Ali ako BC dodje do $1 u roku od mesec dana, (0.002 mu to dodje), vredece i ovaj vise ok 10k.

Izašao Asiacoin na mintpalu... jel ste spremni? :)
https://www.mintpal.com/market/AC/BTC

Algorithm:Scrypt
Pow + PoS
Symbol:AC
Block target:60 seconds
Block reward:10000 AC
Retarget: Every block
Max coin:360 Millions - 360,000,000 AC
P2P port: 35656
RPC port: 36565
NO IPO
Zero Premine

Izašao Asiacoin na mintpalu... jel ste spremni? :)
https://www.mintpal.com/market/AC/BTC

Algorithm:Scrypt
Pow + PoS
Symbol:AC
Block target:60 seconds
Block reward:10000 AC
Retarget: Every block
Max coin:360 Millions - 360,000,000 AC
P2P port: 35656
RPC port: 36565
NO IPO
Zero Premine

sad moze da izadje 200 pow pos za 7 dana novcica i sad treba to sve stici iskopati i stekati pa koji skoci :D sta da radimo mi sa jednom-dve masine :D

Ja sam uleteo prilično jako imajući u vidu startnu cenu... uzeo sam 0.5BTC po 2400... evo sad je 2800.
Ne mogu da verujem da će da mi prođe fora 2x za redom, prvo White sad ovo.

Cekaj oces da kazes da se isplati kupiti po 2400 sad to?

sad moze da izadje 200 pow pos za 7 dana novcica i sad treba to sve stici iskopati i stekati pa koji skoci :D sta da radimo mi sa jednom-dve masine :D

Nadas se da ces da pogodis pravi :D
Rekao sam vec da krecu dosta novcica na foru BC i sigurno je da nece svi biti ni upola uspesni.
Moje misljenje je da sem BC, mogu da prodju jos jedan ili dva novcica te vrste.

Obicno novcic ljosne zestoko posle izlaska, dobro si prosao.

Obično ga napumpaju posle izlaska da navuku neiskusne.
Ovde sam video da nema dovoljno BTC-a za tako nešto i izašao... ne znači da ga neće pumpati sada do besvesti sledećih par sati i dana.

Mozda je na mintu drugacije, pre dok sam pratio na cryptsy-ju satirali su ih po izlasku, pa tek kad se napune jeftinim pumpali.

pada Azija ispod 2000
edit:evo ga opet preko 2000,mozda i tu budu neke lepe oscilacije,taman za zaradu

Poslednja izmena:
au :exploder:

buy
0.00001600 2283751.06860535 36.54001710

zeznuo se sa kupovinom na ~1700 pre neki dan, pa sam razmisljao da prodam i uzmem za manje, a sad nisam nešto siguran...

Poslednja izmena:
Nocas ko hoce da se dopuni treba da zaredja buy order-e jer kada multipool-ovi krenu da dumpuju...ici ce makar 2-3 k nize nego sada...to je neka moja procena...

moja greska...ne 2-3k nego 200-300 satosija... :)
po meni ici ce na 1300,a mozda i ispod...

ako je tako onda treba staviti sell ordere sada a ne buy ordere pa se dopuniti kad padne.

edit:

btw i ja mislim da ce doci do pada cene kad krene POS nekako mi dev-ovi nemaju zvaku sta ce posle... mislim sve je to lepo multipulovi itd.. al ako ne budu promovisali kao ovi iz BC-a tesko da ce biti nesto :/ a kopam od prvog dana valjda ce se isplatiti :)

nadam se najboljem, spremam se za najgore ;)

Poslednja izmena:
To sada svi tvrde što znači velika verovatnoća upravo suprotno da se desi.

vredi probati,ako se uhvati nesto lepo...a po svemu sudeci i gledajuci zbivanja juce, ja mislim da ce cena dole...

Trenutno su mu najveci problem multipoolovi koji uskoce, nataknu diff i beze, kasnije dumpuju novcice.
Mreza mu skace sa 30 na 60ghs, tacno se vidi kad uskoci multipool.

Nocas ko hoce da se dopuni treba da zaredja buy order-e jer kada multipool-ovi krenu da dumpuju...ici ce makar 2-3 k nize nego sada...to je neka moja procena...

I ja sam istog misljenja ... Samo na waffle pool-u (moze se videti u Unconverted Balances) imaju oko 5.000.000 nekog hidden novcica kome je Approx Value 66 BTC ... Po trenutnoj ceni lako se moze zakljuciti da je to WC koji treba nocas biti dumpovan :)

kada treba da se desi to dumpovanje?

To ne moze niko da ti kaze, desice se kad oni odluce, odnosno, kad je njima najbolji momenat za prodaju.
U svakom slucaju, racunaj interval u naredna 24h.

ja prodao na 1500, cekam ga dole. jos pre par dana sam kupio na 1600 i promasio prodaju na 2500. sad bi imao vise nego duplo... -_-

prosla i noc, al cena ne ode nize od 1400 :)

Nazad
Vrh Dno