Šta je novo?

White PCB mod :)

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu, cream soda switches, gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Bljak :(
Da je barem maskirao i elektrolite i integralce na ploci pa da ima neki kontrast. Ovako mi izgleda kao one izlivene plasticne igracke za decu do 3 godine :D

bolje da je ofarbao u crno :D

Skoro nisam video ovako nesto odvratno:zgran:

ali maximus 2 formula :)

Pobogu... Kao da je prosuo džak brašna preko ploče pa je tako ugradio... Eto, šta uradi višak para od čoveka :D

Stvarno je gadno katastrofa, illidan otkud ti da okacish neshto ruzno, ja cim sam video tvoju temu reko sad je neki brutalis kad ono katastrofa :D

:wave:

P.S. TRUE Black je valjda krenuo ka tebi :)

hehehe... meni je interesantno jer sam mislio da to ne sme da se radi :) ali xs je xs :D
nisam ni rekao da je lepo hehehe

hvala za true, dogovorili smo se Dusan i ja :)

Zar nece kondezatori da se pregrevaju od ove farbe:trust:

Verovatno nece da utice na garanciju za plocu :d:d

Ma mozda izvuchemo neshto i lepo iz ove teme ;)
Jel zna neko da li postoji neka farba sa kojom bi se mogao ofarbati PCB, a da ista nema uticaja na rad i sl...?
Mnogo lepih modova mi se vrti vec po glavi :)

Fabrički beli PCB bi bio super. Samo da bela nije tolko precenjena... jer smoriše ga više s automobilima :D

[off] kia pro cee'd izgleda perfektno u beloj boji [/off]

po mom iskrenom mishljenju ovaj "mod" je samo izdr....

Jedan je sapphire :)

2vnnm92.jpg

sapphire_mobo.jpg

Prva ploca koju je activated1 postavio deluje cool. Ovaj lik sto je prekrecio svoju...paaa...deluje mi kao da je farbana korektorom. :p

Poslednja izmena:
Lik je definitivno upropastio plocu, trebao je zastiti sve sto se moze tako da se ofarba samo pcb. Izgleda da ima visak para.

Poslednja izmena:
Valjda višak vreman... ovaj sprej ne košta 2 dolara :p

Upropastio jeste svakako, izgubio garanciju i nikada je neće moći prodati, tako da... :)

a to mu je kao neki problem... misim sta mu je da da 150$ za plocu... nije on u Srbiji :)

2wbszzo.jpg

evo i black pcb :D

Poslednja izmena:
Pa zar ju je pokvario :)?

Pa kao da je pokvario, vizuelno ju je upropastio. Onaj sto je popravljao plocu cekicem je lepse sredio :)

Stvarno mi je neobjasnjivo kako ovako nesto nekom moze biti lepo. Ah ti ukusi i razlicitost... Kao sto neko napisa, kao glazura na kolacima :S:

Nazad
Vrh Dno