Šta je novo?

White PCB mod :)

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Bljak :(
Da je barem maskirao i elektrolite i integralce na ploci pa da ima neki kontrast. Ovako mi izgleda kao one izlivene plasticne igracke za decu do 3 godine :D

bolje da je ofarbao u crno :D

Skoro nisam video ovako nesto odvratno:zgran:

ali maximus 2 formula :)

Pobogu... Kao da je prosuo džak brašna preko ploče pa je tako ugradio... Eto, šta uradi višak para od čoveka :D

Stvarno je gadno katastrofa, illidan otkud ti da okacish neshto ruzno, ja cim sam video tvoju temu reko sad je neki brutalis kad ono katastrofa :D

:wave:

P.S. TRUE Black je valjda krenuo ka tebi :)

hehehe... meni je interesantno jer sam mislio da to ne sme da se radi :) ali xs je xs :D
nisam ni rekao da je lepo hehehe

hvala za true, dogovorili smo se Dusan i ja :)

Zar nece kondezatori da se pregrevaju od ove farbe:trust:

Verovatno nece da utice na garanciju za plocu :d:d

Ma mozda izvuchemo neshto i lepo iz ove teme ;)
Jel zna neko da li postoji neka farba sa kojom bi se mogao ofarbati PCB, a da ista nema uticaja na rad i sl...?
Mnogo lepih modova mi se vrti vec po glavi :)

Fabrički beli PCB bi bio super. Samo da bela nije tolko precenjena... jer smoriše ga više s automobilima :D

[off] kia pro cee'd izgleda perfektno u beloj boji [/off]

po mom iskrenom mishljenju ovaj "mod" je samo izdr....

Jedan je sapphire :)

2vnnm92.jpg

sapphire_mobo.jpg

Prva ploca koju je activated1 postavio deluje cool. Ovaj lik sto je prekrecio svoju...paaa...deluje mi kao da je farbana korektorom. :p

Poslednja izmena:
Lik je definitivno upropastio plocu, trebao je zastiti sve sto se moze tako da se ofarba samo pcb. Izgleda da ima visak para.

Poslednja izmena:
Valjda višak vreman... ovaj sprej ne košta 2 dolara :p

Upropastio jeste svakako, izgubio garanciju i nikada je neće moći prodati, tako da... :)

a to mu je kao neki problem... misim sta mu je da da 150$ za plocu... nije on u Srbiji :)

2wbszzo.jpg

evo i black pcb :D

Poslednja izmena:
Pa zar ju je pokvario :)?

Pa kao da je pokvario, vizuelno ju je upropastio. Onaj sto je popravljao plocu cekicem je lepse sredio :)

Stvarno mi je neobjasnjivo kako ovako nesto nekom moze biti lepo. Ah ti ukusi i razlicitost... Kao sto neko napisa, kao glazura na kolacima :S:

Nazad
Vrh Dno