Šta je novo?

Western Union uplate iz inostranstva na račun

Može li preko western da stigne direkt na devizni račun (kao swift transfer, iz Austrije do Srbije)?

Gde je bolje podici poslat novac u posti ili u menjacnici? zbog eventualnih provizija pitam? hvala

family support/ living expenses je varijanta na ime i broj moba.

Poslednja izmena:
Posta daje samo dinare i to po njihovom kursu (bar je tako bilo ranije) tako da menjacnica ili eventualno banka.

Licno dizem u menjacnicama.

Ako je u eurima poslato podigneš u menjačnici eure a ako podižeš dinare maltene je isto da li menjačnica ili pošta, računa se po WU kursu.

Gde je bolje podici poslat novac u posti ili u menjacnici? zbog eventualnih provizija pitam? hvala

family support/ living expenses je varijanta na ime i broj moba.
Uvek slati u eurima i podizati eure.

Nisam siguran kako je poslato. Deluje da je u eurima al me buni ovo dole gde pise u dinarima 🤔

Dakle u menjacnici i u eurima da podignem?

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    95.1 KB · Pregleda: 49
Da. WU zastupnici mogu da isplate samo evre i dinare, što znači da se druge ino valute (USD na primer) isplaćuju uz njihovu konverziju.

Nisam siguran kako je poslato. Deluje da je u eurima al me buni ovo dole gde pise u dinarima 🤔

Ovo je u dinarima poslato, samo dinare mozes podici (ili po kursu menjacnice u druge valute)
Dobio si kurs 110

Probajte drugi put preko PaySenda, SAMO u EUR, na karticu. Iz DE je 1.5e bez obzira na sumu, dok je iz drugih zemalja izgleda uvek 1%, min 1.5e. Za sada..
Nema ni cimanja, ako se na debitnu salje, mogu na ATMu da se podignu (ako ima isplatu EUR)

• Like
Reagovanja: uji
WU je ok ali oznaciti da se pare primaju u eurima i nema problema.

• Like
Reagovanja: uji
Nije baš, evo poslednja transakcija od mnogih. 7.99e je meni sasvim prihvatljivo jer su pare instant spremne za podizanje.
2e fee je uveden za vreme kovida, pre toga je bio oko 17.99.

1000021479.png

Lik mi rece da je sve transakcije platio i da samo dam mtcn code i podignem 45e. Medjutim u menjacnici je trazila i licnu kartu i broj mobilnog, i pitala kako se on zove i odakle je i bila nekako sumnjicava i cudna.

Lik mi rece da je sve transakcije platio i da samo dam mtcn code i podignem 45e. Medjutim u menjacnici je trazila i licnu kartu i broj mobilnog, i pitala kako se on zove i odakle je i bila nekako sumnjicava i cudna.
To je normalno. Mene su skoro uvek to pitali + iz kog grada salje doticna osoba.

Nije baš, evo poslednja transakcija od mnogih. 7.99e je meni sasvim prihvatljivo jer su pare instant spremne za podizanje.
2e fee je uveden za vreme kovida, pre toga je bio oko 17.99.

Pogledajte prilog 477581
Pda ali PaySend je jeftiniji i ne treba primalac da radi nista.
Ovo je preko 1%
Nije uzas ali.. nije ok po meni

Hm, isto S drugo pakovanje.
Verovatno svi mi gledamo drugacije na potrosnju novca, gde nam je ok da ga damo a gde ne. :)

1737718644524.png

Kolika je Western Union provizija u pošti ako se šalje oko 350 evra u Crnu Goru?

Nema vise 1.5e fixno iz DE ka RS preko PaySenda :(
Izgleda kao da je i bio bug jer je meni na krajnjem koraku i ranije pokazivao 1%...

Nazad
Vrh Dno