Dobijas ga kad posaljes WU transfer,cim se potvrdi placanje. Ako koristis karticu - odmah.A kad meni taj broj stiže i gde...jer nakon potvrde da odobravam isplatu.
Dobijas ga kad posaljes WU transfer,cim se potvrdi placanje. Ako koristis karticu - odmah.A kad meni taj broj stiže i gde...jer nakon potvrde da odobravam isplatu.
Uvek slati u eurima i podizati eure.Gde je bolje podici poslat novac u posti ili u menjacnici? zbog eventualnih provizija pitam? hvala
family support/ living expenses je varijanta na ime i broj moba.
Da. WU zastupnici mogu da isplate samo evre i dinare, što znači da se druge ino valute (USD na primer) isplaćuju uz njihovu konverziju.Dakle u menjacnici i u eurima da podignem?
Ovo je u dinarima poslato, samo dinare mozes podici (ili po kursu menjacnice u druge valute)Nisam siguran kako je poslato. Deluje da je u eurima al me buni ovo dole gde pise u dinarima 🤔
Dakle u menjacnici i u eurima da podignem?
Kako je ok?WU je ok ali oznaciti da se pare primaju u eurima i nema problema.
To je normalno. Mene su skoro uvek to pitali + iz kog grada salje doticna osoba.Lik mi rece da je sve transakcije platio i da samo dam mtcn code i podignem 45e. Medjutim u menjacnici je trazila i licnu kartu i broj mobilnog, i pitala kako se on zove i odakle je i bila nekako sumnjicava i cudna.
Pda ali PaySend je jeftiniji i ne treba primalac da radi nista.Nije baš, evo poslednja transakcija od mnogih. 7.99e je meni sasvim prihvatljivo jer su pare instant spremne za podizanje.
2e fee je uveden za vreme kovida, pre toga je bio oko 17.99.
Pogledajte prilog 477581
A da iz Irske.je otprilike isto..Hm, isto S drugo pakovanje.
Verovatno svi mi gledamo drugacije na potrosnju novca, gde nam je ok da ga damo a gde ne.
Pogledajte prilog 477754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari