Šta je novo?

Web Dizajn pomoc !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Misticx

Daleko od toga, ja sebe ne smatram odlicnim koderom, naprotiv...imam jos puno, puno da naucim. Ali znam sta je i koliko je njemu potrebno jer sam imao ispit kod istog profesora prosle godine i znam koliko mi je vremena trebalo za to. Znam kakvi su sajtovi dobijali prolaznu ocenu, za tako nesto je potrebno minimalno znanje html i css-a.

@ele

Jos bolje, Aleksandar je najbolji asisten od svih kod kojih sam ja imao vezbe. Decko je opusten skroz, nema neki egotrip, zeza se sa studentima i sto je najvaznije ume i zeli da objasni i da pomogne svakom ko mu zatrazi pomoc, pogotovo kad vidi da se neko trudi...Ja licno, zahvuljujuci njemu nisam ni morao da ucim teoriju iz elektronske trgovine jer sam dobro uradio projekat i on me je nahvalio kod profesora sto je dovelo do toga da mi profesor upise 10 bez ijednog postavljenog pitanja...naravno nije mi rekao unapred da ce mi on to "srediti" vec me je pustio da se spremim za ispit i da naucim tu teoriju.

No, da se vratim na temu. Kazes "ali kada lepo ide nekad bude malo i zanimljivo." po ovome mi deluje da te i ne zanima bas web dizajn (kao sto si spomenuo kad si otvorio temu), jer u principu kad coveka nesto zanima, zanimljivo mu je i da resava probleme na koje naidje, ako mu je to mrsko brzo ce odustati od ideje da uradi nesto...

Nemoj pogresno da me razumes, ponekad treba ceniti negativnu kritiku vise nego pohvale i mene licno ponekad negativna kritika natera da iz inata uradim nesto bolje. Nisi valjda ocekivao da ce ti ljudi koji su se posteno namucili da nauce nesto (ne ubrajam sebe u tu grupu vec ostale clanove koji su odgovorili na tvoje pitanje) reci "bravo, bas si lukav sto si uradio ovako, samo tako nastavi"...Normalno je da ce te kritikovati i reci da je bolje da uradis sve to sam, jer je to i poenta tog predmeta, da naucis neke osnove, zato sam rekao da vise trebas da cenis one komentare koji ti se i nisu bas svideli.

Poslednja izmena:
Pa dobro nijesam ni mislio da moze da postane odlican koder ali moze da pohvata dosta toga. E onda kad pocne da pravi sajt kad mu nesto nije jasno lako se nauci.
Ovo sto njemu treba za fakultet moze i za nedelju dana kao sto sam rekao. Obicno se trazi da zna da napravi najnosnoviji sajt sa navigacijom, left,right, top meni i footer. Stim sto left i right imaju ul li liste a top meni formatiran sadrzaj i par slicica :)

Profesionalni web dizajn me ne zanima jer mi to neće biti budući posao bitno mi je da naučim neke osnovne stvari koje će mi nekad možda zatrebati,kažem profesionalni me ne zanima jer u tome ne vidim budućnost jer dosta ljudi se odlučuje za tu vrstu rada a ljudi kojima treba sajt je sve manje,ovo kažem za ljude koji rade sami ne za one koji će da traže posao u firmi to je posebna priča.
Što se tiče kniga mislim da je to gubljenje vremena i novca pored toliko sajtova koje se bave onim što meni treba.Ništa lično ovo je samo moje mišljenje.

Ljudi kojima je potreban sajt je sve manje?! O boze... na osnovu kojih relevantnih informacija si ti doneo takav zakljucak?

Poslednja izmena:
Ljudi kojima je potreban sajt je sve manje?! O boze... na osnovu kojih relevantnih informacija si ti doneo takav zakljucak?
Svasta zanimljivo ovde moze da se procita :D
To je ono razmisljanje, ne treba mi sajt, dovoljan mi je Facebook page :D

Poslednja izmena:
Ljudi inače svaki dan otvaraju firme po srbiji pa im treba sajt...ne trebaju mi nikakve informacije sa strane živimo u srbiji...i nemoj da se nastavljamo po tom pitanju jer me ne možeš ubediti u suprotno :)...naravno ovo kažem za početnike u tom poslu ne za ljude koji su profi odavno zaradjuju,žive od toga i imaju svoje mušterije,preporuke itd...ja kao budući web dizajner smatram da bi jako teško mogao da živim od ovog posla naravno sam da se probijam bez ičije preporuke...o5 kažem nista lično moje mišljenje samo.:wave:

Poslat mail sa linkom i kompletnim skrinshotom threada Prof. Staletiću na [email protected].

hahhahahahahahahaahahaha ulepsao si mi vece majke mi,ne znam sta želiš da postignes sa tim kada nista lose nije napisano.To sto sam dao neka svoja misljenja to ne može niko da mi zameri.

PS: A gde je pečat?:wave:

Poslednja izmena:
Ljudi inače svaki dan otvaraju firme po srbiji pa im treba sajt...ne trebaju mi nikakve informacije sa strane živimo u srbiji...i nemoj da se nastavljamo po tom pitanju jer me ne možeš ubediti u suprotno :)...naravno ovo kažem za početnike u tom poslu ne za ljude koji su profi odavno zaradjuju,žive od toga i imaju svoje mušterije,preporuke itd...ja kao budući web dizajner smatram da bi jako teško mogao da živim od ovog posla naravno sam da se probijam bez ičije preporuke...o5 kažem nista lično moje mišljenje samo.:wave:
Lose mislis :)

Verujem da bi profesoru godilo sto je otvorena tema indirektno zbog njega. Tu student pita za savet, na pocetku pokusava da iskrivinari, ali se doziva pameti i ipak nesto nauci. Moje misljenje.
A, da... Nema pecat. :d

Verujem da bi profesoru godilo sto je otvorena tema indirektno zbog njega. Tu student pita za savet, na pocetku pokusava da iskrivinari, ali se doziva pameti i ipak nesto nauci. Moje misljenje.
A, da... Nema pecat. :d

Fora je u tome što profesor nema nikakve veze sa sajtom sem što će mi dati ocenu koja direktno zavisi od asisteneta koji inače ocenjuju oba sajta.(lični i komercijalni) tako da njegov "pokušaj" da mi "napakosti" ne pije vodu.:d

Poslednja izmena:
Haha da si se cimao oko sajta koliko si pisao po forumu uradio bi tri sajta do sada :D Odradiš pristojan dizajn i položićeš bez problema.

odradio sam ja oba sajta,znam da ću položiti opušteno ;) :)

Kakva hrabrost :d

nije hrabrost fax nije toliko tezak a relativno sam najjaci student ikada :d pa se ne plasim oko prolaza ispita. :)

@monk

A sta će neka ga...ne može da mi naškodi nikako.:wave:

То није храброст то је вишак самопоуздања.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno