Šta je novo?

web design2

Genie

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
609
Jel ima ovde neko dobar ko bi me naucio nesto o ovome?(web desing,java,flash...:) )?Naravno,kasnije prihvatam da pomognem svim stecenim znanjem i slobodnim vremenom npr u izradi neke prezentacije...

Jel ima neko da me nauči da popravljam kola? Prijatelju neide to tako, nije to lektira u školi pa ti neko prepriča. Nego kupis knjige, nađes sajtove koji se time bave, pregledaš razne postove na ovom forumu, kreneš da radiš pomalo pa kad negde zapneš onda ovde postaviš pitanje i ljudi ti pomognu. Nije to stvar koja se nauči za mesec dana.
Ajd pa srećno.

Kola popravljas tako sto gledas kako ih neko popravlja,pa onda ti probas sam.Ne znam ni za jedan skolski slucaj automehanicara(knjiskog moljca).Ne kazem da knjige nisu bitne,ali...razumes sta hocu da ti kazem.U svakom slucaju nisam ni mislio da izradu web prezentacija mogu da naucim za mesec dana,samo sam pitao da li postoji neko ko ima strpljenja i vremena da pokusa da mi prenese malo znanja.Knjige cu sigurno kupiti...

Verovao ili ne ali i mehaničari idu u školu i imaju neke knjige. Nego hteo sam da kažem da je to složen posao da bi s preko foruma objasnio

I sta im znace te knjige ako nemaju ni malo prakse i ako su kola videli samo na slici?Ja sam zavrsio Teslu(elektrotehnicar racunara),da nemam komp verovatno ne bih znao nista drugo sem dos-a,paskala,asemblera,c-a...Imam drugove iz odeljenja koji jedva znaju da upale racunar...toliko o knjigama i skolovanju.Nisam ni mislio da ce neko preko foruma da me nauci...

Ako hoces da znas neke naprednije funkcije web-designa poseti moju prezentaciju na www.tristop.cjb.net ..nisam jos uploadovao tutorijale za web-design..ali uskoro...

Ako STVARNO hoces da vidis neke naprednije funkcije web-designa poseti moju prezentaciju na www.exe.co.yu.
Kradi "fore" od najboljih ;)

Nazad
Vrh Dno