Kada se udje u aplikaciju, ima zaista puno informacija, evo samo jedan deo:
Ovaj pregled klime (SS #3) je zgodan kada negde putujete da vidite sta vas otprilike ocekuje, samo dodate taj grad i ceo pregled je tu.
Pored ovoga, izlistani su obdanica - meseceva faza, indeks kvaliteta vazduha, podesnost vremena za bavljenje sportom, dugorocna prognoza na odabrani datum.
Izvor podataka je Weather Underground, ali mogu se skinuti i Forecast i Open Weather Map i koristiti (posto je meni WU #1, nisam ni pokusavao)
U notification bar-u moze da se ukljuci da stoji temperatura ili vreme (oblacno/suncano...), a mogu da se ukljuce i notifikacije - "alerts" za kisu, sneg, pljuskove, vetar... moze se podesiti koje zelite, da ne bi previse smarale.
Ono sto je meni bilo jako vazno, a sto iznenadjujuce nije radilo ni na jednoj drugoj popularnoj aplikaciji - jeste da "service guard" radi besprekorno, tj. nikad se nije desilo da se widget zamrzne i da stoji neazurna temperatura (i vreme). To mi se ni na jednom drugom telefonu nije desavalo - ali na ovom se desilo i Amber mi je resio problem.
Aplikacija je nenametljiva, i potpuno je zaokruzeno resenje, pa je gotovo sigurno duze vreme necu menjati. Vec nekoliko meseci (kako je koristim) u "labs" stoji i DIY widget, ali jos uvek nisu ubacili tu mogucnost, to ce biti odlicno ako ubace.