Essential Edition ima samo USB 2.0 (480 Mbits/s max)Planiram da kupim jedan od hard diskova iz WD My Book serije,jel ima neko iskustva sa njima?
Kakva je razlika izmedju My Book Essential Edition,Premium Edition i Pro Edition?
Hvala unapred.
Da neko ne shvati pogresno, svi diskovi su identicni, a "jedina" razlika je u implementiranom interfejsu i vizuelnom izgledu tako da razlike u brzini poticu iskljucivo od nacina kako se disk kaciJa sam ga koristio i zadovoljan sam. Imas brzi i sporiji My Book. Ja sam koristio sporiji i ok je.
Sad koristim CM hdd sata usb rack i isto sam zadovoljan samo ovde mogu da menjam hdd.
thread hijack:
ja sada nisam pri nekim parama, a i ne treba mi toliko hitno hard disk, mogao bih da sacekam jos godinu dana sa kupovinom, pa se postavlja pitanje koliko se isplati kupiti nov hdd u ovom trenutku. tj. da li ce cene hdd-ova drasticno pasti do kraja 2007 zbog pojave:
-solid-state drive-ova tokom 2007 godine (http://en.wikipedia.org/wiki/Solid_state_disk)
-sata 6.0 standarda
-klasicnih diskova kapaciteta veceg od 500gb
-neceg treceg???
voleo bih da diskutujemo o tome... :banana:
Realno gledano, nema sanse da dodje do osetnog pada jer su hardovi i sada prakticno blizu ivice isplativosti (barem oni za siroke narodne masejasna stvar, samo ja sam rekao da trenutno nisam pri parama. morao bih prilicno da se rastegnem za tih 100eur, pa bih sacekao neko vreme, posebno jer mi u ovom trenutku nije ni neophodan novi hdd (ali bice mi potreban krajem godine).
ako bi cena mybook osetno pala do kraja godine, sacekao bih. ako bi cena ostala ista ili pala za tipa 5 eur, onda nista nisam uradio ako sam cekao, bolje da sam ga kupio odmah...
Ako je USB to je to, tako da slaba vajda od tih 7200Uzeh skoro wd 320 ovaj brzi(7200) i formatizovah u ntfs i izmerih transfer sa hd tach i kaze transfer 25 a pri kopranju sa internog harda ok 20mb pa me interesuje jel to ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari