Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
takodje ti ne bih preporucio green za sistemski posto sad trenutno korsitim wd15ears 1,5TB i mnogo je bucan kao sistemski dok kao storage disk je radio sasvim normalno.
Blue je skuplji, tj. bollji, ali ako hoćeš i za sistem i za pohranivanje podataka, uzmi Caviar Black, u Atom Computers, je koštao čini se 8700 dinara, ali stvarno vredi. potrudi se da dobaciš do tog iznosa, nećeš se pokajati :type:
Ne znam, vidim neki kazu da su green bucni - al`meni su svi danasnji hd-ovi gotovo sasvim mutavi. Oni koji su svojevremeno imali kapacitete od 10-80gb su za ove zvucali kao concord i cesto imali spining zvuk koji bi pokrio zvuk vent. na nekoj grafickoj karti. Koji trid ranije sam opisao sta mislim o green diskovima, pa ako je cena ista blue je logican izbor jer je nesto brzi.
Ako hoces za sistem, ja mogu da ti kazem da i ako uzmes green sumnjam da bi pogresio, ja sam ga uzeo za svoj sistem. Ako si mnogo nervozan kad je brzina u pitanju, uzmi blue, da bi se bolje osecao.
Ja kad gledam koji da uzmem, u specifikacijama gledam kome treba manje struje, a drazi su mi oni koji su sporiji. I ovako mi Word i PowerPoint prebrzo cekaju na mene da pritisnem neki taster.