ebe je napisao(la):Gde nabavljate bakar za izradu WB-ova???
Tex, mozes li da postujes opdatke o firmi iz USA kojoj si slao CAD projekat??? Koliko je to zadovoljstvo kostalo?
Falcon je napisao(la):Jel mozes da mi posaljes CAD crtez WB-a?? Zanima me kako to treba da izgleda, a i da vidim da li bih mogao da se setim CNC programiranja, davno to beshe =))
POZ!
Falcon je napisao(la):Imam AutoCAD 2000 na masini, tako da DWG ili neki drugi koji ACAD otvara...
Mail je [email protected]
Falcon je napisao(la):Ne bavim se ozbiljno CAD-om, ACAD je tu bezveze, cisto kad treba na brzinu nesto da nacrtam i odstampam. Ako mozes da exportujes u neki format koji ACAD moze da otvori - super. Ako ne... bedak.
Nemam CATPart, nemam ni od koga da nabavim...
Zesci maler!
Sale_Fanatic je napisao(la):Tex707 molim te da li mozes da i meni posaljes CAD crtez. Ne narucuje mi se sa inostranih sajtova (Vantec me je kostao!!!!), a sto se tice pravljenja wb-a, snacicu se vec nekako.
[email protected]
mozesh li i meni poslati?tex707 je napisao(la):...
Naravno da mogu....samo mi reci u kom formatu hoces (tj. koji format mozes da otvoris)...a i e-mail adresa ne bi lose dosla da mogu da stavim attachment.
Prilazem 3D model sklopa, cisto da vidis o cemu se radi...ovo sam vec slao par puta, ali posto je samo 40kb...
Sale_Fanatic je napisao(la):Jedno pitanje, bakarne prikljucke za WB si ti pravio ili si ih kupio?
ebe je napisao(la):TEX, jesi li primio moj mail? Ne odgovaras pa se pitam da nisam pogresno naveo tvoju adresu. Poslao sam ti svoj nacrt WB-a u CAD-u i jednu sliku WB-a koji bi hteo da napravim, ali neznam da ga izmodelujem. Ako nisi primio postuj svoj E-Mail da ti posaljem ponovo.
Falcon je napisao(la):Ljudi, ja sam zavrsio Masinko-Tehnicku skolu u Rakovici (ne hvalim se) i to upravo programiranje tih CNC masina. Verujem da bih mogao da napravim program za izradu wb-a bez problema, samo da se prisetim, dugo nisam to radio. U samoj skoli u Rakovici postoji par masina na kojima to moze da se odradi i verujem da bi mogli da postignemo neki dogovor sa ljudima tamo. Poznajem profesore tamo, verujem da bi izasli u susret...
E sad, da li vredi cimati se toliko......
Kako hocete, ja sam spreman za saradnju. Poz!
Falcon je napisao(la):Onda mi brzo reci koji program otvara IGES fajlove, da se dam na posao... =)
db je napisao(la):mene interesuje moze li umjesto WB-a da posluzi tanka bakarna cijev spiralni obavijena, a sa donje strane postavljena bakarna plochica i chvrsto stegnuta-zbog prenosa toplote?
meni to lichi kao ista stvar.
ok a da ne znash zashto-zar se ne svodi na isto?tex707 je napisao(la):...
Ne, to ti nece dati dobre rezultate...
db je napisao(la):...
ok a da ne znash zashto-zar se ne svodi na isto?
tex707 je napisao(la):...
Prva dva razloga koja mi padaju na pamet su: mali precnik cevi (znaci otezan protok) i cisto laminarno strujanje kroz cev koje nije bas pozeljno. Uz to postoji i problem prenosa toplote sa cevi na bakarnu plocicu koji je umanjen bez obzira na prijanjanje, ili cak lemljenje.
jazza je napisao(la):...
Ljudi hoce li neko vise da izradi taj WB, ili ce se sve zavrsiti na papiru. :rtfm:
Jes' ti prod'o onog Swiftech-a?tex707 je napisao(la):...
Kako, bre, na papiru...??......pa ja jedan vec imam u racunaru, a dva prodajem mesecima...i niko nece da kupi...
CAR je napisao(la):...
Jes' ti prod'o onog Swiftech-a?![]()
Zezas me...tex707 je napisao(la):...
Nisam....vise se i ne trudim...stoji u plakaru k'o ukras...![]()
CAR je napisao(la):...
Zezas me...
Pih, stvarno gre'ota![]()
tex707 je napisao(la):...
Kako, bre, na papiru...??......pa ja jedan vec imam u racunaru, a dva prodajem mesecima...i niko nece da kupi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari