- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
700 mb
Ja sam se žalio kako ne mogu da instaliram AC3 licencu, ali ustvari sam je instalirao kako treba nego me je zezao bagovit rom. Sa ovim novim romom nema problema. AC3 licencu treba da instaliras samo jednom i ona stoji za sva vremena i ne moraš ponovo da je instaliraš ako reinstaliraš ili apdejtuješ rom.
Da bi instalirao AC3 licencu treba da skineš ovaj fajl
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s?u=ni7fbC
stavi ga na rut memorijske kartice, udješ u recovery (ugasiš uredjaj i držiš pritisnuto volume up dugme dok pališ uredjaj), kad udješ u recovery krećeš se kroz meni pomoću volume up dugmeta, a volume dovn je selektovanje opcije, imaš opciju set efuse item i tu odabereš audio licence, nadješ ovaj fajl license.efuse i selektuješ ga i on će da se instalira. Onda resetuješ uredjaj i hardversko dekodiranje AC3 zvuka će raditi.
Na brzinu (sve su besplatne):Da li neko zeli da napise koje su po njemu najbitnije aplikacije za ovaj tablet sa marketa??
Kako da na njega prikljucim obican usb flashic, kakav kabel mi treba??
Hvala
da li je to ovo??? Pa ja sam kupio u jednoj nasoj racunarskoj prodavnici , ne bi da je imenujem, ima dve reci a pocinju na W i nisam ga dobio u pakovanju
@superman: ukoliko se ne snadjes, poslacu ti ja otg adapter cim mi stigne sa dealextreme-a, meni nece trebati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari