- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Bitno je da mu sada sve lepo radi. Bas mi se svidja uredjaj. Da nemam netbook, uzeo bih ga.
Ok, podizanje rezultata sa 1000 na 2500 je blago, hm, nemoguce... Galaxy Tab ima oko 1000 poena na Quadrantu, ali njega usporava RFS file sistem i daje uzasne I/O rezultate koje Quadrant izuzetno gleda. Koliko sam razumeo, ljudi koji su uradili reformatiranje RFS sistema na EXT4 izvlacili su 1600-1700 poena. Lagfix je izvlacio oko 2000, ali sa lagfixom Quadrant ne ume da radi, pa daje bolje rezultate od realnosti...
Xpad 70 ima jacu grafiku, ukoliko je procesor podignut na 1GHz onda je nekih 20-25% brzi i realno, ima jacu grafiku, kao i nizu rezoluciju ekrana (800x600 naspram 1024x600). Realno je da na Quadrantu dobije dosta vise od 1000 poena, ali 2500 ipak zvuci vise kao nesavrsenost Quadranta. 2000 poena pa hajde, 2500 vec zalazi u LG Optimus 2X teritoriju.
Pa ja i ne gledam Quadrant. To mi je skroz nebitno.![]()
Nasao sam ga po ceni od 200e, prodaje lik iz Subotice. Koje su eventualno mane ovog tableta. Pricam o Wayteq Xpad-100.
Radi video poziv al secka sa druge strane , prilicno neupotrebljivo , predpostavljam da procesor nije u stanju da izguraJedno pitanje za vlasnike xPAD-70, da li kod Skype-a sigurno radi video poziv?
ova 100ka je jedan od najzanimljivijih tableta trenutno kod nasmislim jos nije kod nas, ali od nove godine bi trebalo da se moze kupiti regularno u srbiji
i da, jedno pitanje za vlasnike 70ke: da li je ekran staklo ili plastika? kako deluje u ruci? skoro sam problao jedan kinez od 7" sa S5PV210 koji radi kao zmaj! a i izrada mu je bila na vrhunskom nivou, znaci nikad ali nikad ne bih rekao da je kinez... u pitanju je HeroTab C8/Dropad A8 tablet kojeg nema kod nas.... na dealer extreme se moze naci za nekih 135e sto je odlicna cena jer je pad stvarno bez zamerke u izradi i brzini![]()
Kol'ko vidim nema nikakve razlike sem IPS ekrana :banana:Elem, pojavio se i zvanicno xTab-100S![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari