Šta je novo?

Watch Dogs

Samo malo šta ispuni svoj potencijal.

Ubisoftove open wolrd igre su meni zaista uvek jako kvalitetne i zarazne bile, ali mora se priznati da im je falilo ono nešto da bi GTA nadmašile. Nadajmo se da će ova igra u tome uspeti, tim više što najnoviji GTA nismo u prilici da na PCu igramo..

Inače evo jednog detalja za koji do sada nisam znao:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1869277&postcount=782
Postojaće opcija za cockpit view tokom vožnje, odlična vest za one koji vole imerziju u vožnji.:)

Ubisoftove open wolrd igre su meni zaista uvek jako kvalitetne i zarazne bile, ali mora se priznati da im je falilo ono nešto da bi GTA nadmašile. Nadajmo se da će ova igra u tome uspeti, tim više što najnoviji GTA nismo u prilici da na PCu igramo..

Inače evo jednog detalja za koji do sada nisam znao:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1869277&postcount=782
Postojaće opcija za cockpit view tokom vožnje, odlična vest za one koji vole imerziju u vožnji.:)

Fali im 'dusa' u odnosu na GTA... Nikad te Ubisoftove open world igre nece biti 'zive' kao jedan GTA... Ne nadaj se da ce ovo nadmasiti GTA V.. Ovo je obican AC u moderno vreme i ova proseravanja sa ovim smartfonom da on gasi struju u celom gradu su takve debuloze za malu decu

Fali im 'dusa' u odnosu na GTA... Nikad te Ubisoftove open world igre nece biti 'zive' kao jedan GTA... Ne nadaj se da ce ovo nadmasiti GTA V.. Ovo je obican AC u moderno vreme i ova proseravanja sa ovim smartfonom da on gasi struju u celom gradu su takve debuloze za malu decu

1+ :d

meni je gameplay prilicno slabasan na osnovu onoga sto sam video, i poredjenja sa AC mi ne prijaju, jer mi je uzasan taj serijal po pitanje gameplay-a...

ovo cu skinuti i igrati samo zbog grafike, pa kolko me zadrzi... ali od gameplay-a ne ocekujem puno...

Zna li se bar koji smartfon je u pitanju?
Bas bi dobro dosao ovima iz EPS-a. :d

Ima istine :D

Stvarno to gasenje struje je pretjerano, mozda je ovo neka naucna fantazija a ne naucna fikcija?! :)

Ubisoft je krs i svaka njihova igra je krs od sada...za ovaj watch dogs sam jos na pocetku teme rekao da ce biti bezvezan a kako vidim stvari se i razvijaju u tom pravcu...pa to se odmah moglo naslutiti po temi igre..mobilni telefoni drustvene mreze opasni likovi koji hakuju...a pri tome sve u max pain akcionom stilu...da povratis od nedostatka autenticnosti...medjutim pominjanje gta serijala kao nekog repera meni je jos gori promasaj...pa gta jedna od najlosijih igara ikada koja ima milione fanova...po tome je poznata po nesrazmeri u kavlitetu i kolicini fanova ali uspela je da eksploatise mejnstrim gangsta fazon na koji su se nalepila gomila igraca...uglavnom mladjih kojima je ok da se uzive u ulogu sitnog kriminalca koji bi da postane glavni baja u bloku...na to dodate open world i ono najbitnije mozes da maltretiras prolaznike i krades automobile i voila...milioni su tu...sve je to teski krs, mejnstrim, komercijala igre bez trunke identiteta a ako ga ima on je vulgaran, primitivan i poentira na retardirtanom nivou a u najboljem slucaju je kic sa napucanom grafikom i velikom prazninom u svim ostalim segmentima...eto igrao sam gothic 2 sa 10 godina zakasnjenja i ta igra recimo sije sva ovogodisnja izdanja u svakom smislu osim grafike a izmedju je 10 godina evolucije u gamingu...

Poslednja izmena:
Stare Prince of Persia igre, Splinter Cell serijal ( do CT ), Rainbow Six, Far Cry, Brothers in Arms... sve su to krsevi nad krsevima ( ne govorim da su vrhunske igre, ali da su krsevi... )? I GTA je sad sinonim za losu igru?

Kul.

Da, posto fantazija sa carobnjacima, vilama, orkovima i ostalim karakondzulama stvarno predstavlja sam krem dusevnog sazrevanja i uzdizanja. :D

J/K na drajverovoj zici :p

Uopste se ne radi o tome da li su orkovi u pitanju ili hakeri radi se o bar jednoj stvari koja bi igru ucinila posebnom na bilo koji nacin...gothic recimo poentira na open world konceptu ne na orkovima i magijama...na nacinu kako su izveli taj open world i kako to utice na samog igraca i igranje kao i na igradnji likova i NPC-ova u igri...Serijale koje je Serbian91 malo pre pomenuo postujem, mozda sam po malo prejako rekao krs jer primeticete da je svaki serijal dobro ****** ali cinjenica je da su prvi delovi bili solidne igre, far cry, spilnter cel sve ok na pocetku a onda krsevi do iznemoglosti zato kazem krs izdavac, poslednja igra vredna paznje koju su izbacili je bila pre 5+ godina...

Poslednja izmena:
kellhus bar svaku igru hvali...a ovom exste-u GTA serijal je krs nad krsevima eto pa vi skontajte. Ono sto stari ljudi kazu "prije je bilo bolje sve" mislim da je to vise u nasoj svjesti nego dio neke trenutne realnosti u ovom vremenu i prostoru, tako da ne, ne slazem se exste s tom izrekom.

Ja sam napisao zasto mi je gta krs a zasto vi volite ne smete ni da napiste, jednostavno djasvi vam se jer tako je cool :smoke: ima dobru grafiku a kad opalis bakicu na trotoaru...epic! :S
Vise bih voleo da ovaj watch dogs ima bar nesto od Deus Ex HR u sebi, onda bi i moglo da se zaigra a nekako su mi igre jako slicne po konceptu ali Ubi ce to verovatno da s**** tako sto ce napraviti napraviti gomilu nepotrebnih gluposti na koje ce se paliti decurlija...kao sto su uradili sa AC serijalom, ispade gameplay nit veceg nit beskorisnijeg, sjajna atmosfera, trud oko istorijskih cinjenica ali i sve ostalo da zaslepi da privuce da ucini da izgleda wow ali kad pocens da igras...skakutanje skakutanje skakutanje i onda deinstal posle par sati...zali boze resurse...e to je Ubisof a to je bio i u ovom poslednjem far cray-u...interesantan svet, lepo nacrtano ali zato sve ostalo...nepotrebno repetativno i dosadno...igre im ispadaju uvek na isti kalup...

Nista ne brini exste, sad ce filipenko da te podrzi. I on je GTA hejter.

Nista ne brini exste, sad ce filipenko da te podrzi. I on je GTA hejter.

:d

pa kad se covek razume u igre igra ih jos od pre mene :d ako je to uopste za hvaliti se...

aman nisam ja gta hejter briga me za bilo koju igru ali realno gta ima veliki problem a to je da fejluje na najvaznijoj stvari - setingu...mislim klinac kriminalac i njegova karijera...dalje me i ne interesuje...mada grafika nije losa ima dobro osvetljenje i modeli su bas verni i tako dalje...

GTA je takav od kako postoji, sad bi ti odjednom sve da promijenis, da umjesto kriminalaca ubacis casne sestre koje uce decu lepom ponasanju. To je uvijek bila i ostace krimi igra, tj *******cija na tu temu. Kada vec nisi hejter, kako kazes i ako te je zaista briga onda zasto pocinjes tu pljuvacinu i flejmovanje?!

*** kako ste dosadni ko proliv.
ova tema da se zatvori dokle igra ne izadje.

GTA je takav od kako postoji, sad bi ti odjednom sve da promijenis, da umjesto kriminalaca ubacis casne sestre koje uce decu lepom ponasanju. To je uvijek bila i ostace krimi igra, tj *******cija na tu temu. Kada vec nisi hejter, kako kazes i ako te je zaista briga onda zasto pocinjes tu pljuvacinu i flejmovanje?!

zato sto smo se dogovorili da teme nisu fan teme vec objektivna diskusija zar ne?

Onda bi i vecinu drugih tema u ovom podforumu trebalo pozatvarati. Pretrpane su cistim glupostima. Nadji jednu temu gde se vodi neka normalna diskusija... Ne mozes naci temu a da u njoj neko ne vodi nerd fight ili da nema necijeg trolovanja.

Naravno, kad vec ne znaju o cemu vise da diskutuju u ovoj temi ajde da malo opljunemo po igri koja nema nikakve veze sa Watch Dogs...

Onda bi i vecinu drugih tema u ovom podforumu trebalo pozatvarati. Pretrpane su cistim glupostima.

upravo to, nisam tako nesto ocekivao od ovog naseg/domaceg respektabilnog sajta... tako lep i informativan domaci sajt, a tako jadan forum... ali ne cudi me kad 80% populacije cine klinci... tj bar se nadam da su klinci, ili je situacija jos tuznija...

zato sto smo se dogovorili da teme nisu fan teme vec objektivna diskusija zar ne?

Izvini, a gdje ti vidis objektivnu diskusiju?! Ja jedino sto mogu da vidim jeste klasicno pljuvanje i flejmovanje. Nista vise. Ako je to tebi objektivno, oprosti molim te nisam znao. Evo slobodno ti iznesi to "objektivno" misljenje.

tako lep i informativan domaci sajt, a tako jadan forum...
@damirbaj, tebi ako se ne svidja "jadni" forum nadji bolji slobodno, pri tom ne vidim ni jedan razlog da se povampiris odjednom i da pocnes postovati tacno posle 10 godina od kako je taj profil kreiran (cisto sumnjam da je tvoj). Inace poruke jasno mogu da opisu o kakvom se korisniku radi, sve sto pokusavas na druge da projektujes ti zapravo opisujes sebe - tako da ako mislis da je forum jadan onda se to upravo odnosi na tebe.

Poslednja izmena:
logika ti nije bas jaca strana...

inace ako je tebi ovo kvalitetan forum i diskusija, onda nemam sta da ti kazem... meni deluje kao dno dna...
nazalost, mnogo kvalitetniji gaming forum, sa mnogo manjim auditorijumom ljudi, ali sve gaming veterani, vec neko vreme ne radi, a njegova zamena nije uspela da ponovi njegov duh, te je i taj forum sad pust...
ja sam potrazio zamenu, ali ako ovako nastave stvari da se odvijaju na ovom forumu, ne verujem da cu se zadrzati, tj potrazicu neki sa normalnim korisnicima, sa kojima moze da se prica...

@damirbaj
Nema leba od toga, domaći forum sa kvalitetnim i kulturnim a aktivnim članovima i korektnom moderacijom naći nećeš ako te gaming interesuje.. Jedino strani forumi preostaju ako ti engleski dovoljno dobro leži.

Mada da ne grešim dušu ima na ovom delu ovog foruma dosta ljudi koji znaju o čemu govore i sa kojima se fino diskutovati može, i pored određenog broja članova koji su sve samo ne to. Da nije tako otišao bih već posle par nedelja.

http://www.mcvuk.com/news/read/watch-dogs-will-be-as-big-as-fifa-and-call-of-duty-says-ubisoft/0131304
Watch Dogs will be as big as FIFA and Call of Duty, says Ubisoft
“Excitement for the product remains incredibly high and gamers are desperate to finally get their hands on the title,” he said. “This is reflected in our pre-orders which are hugely promising for a new IP and highlights the enthusiasm that has surrounded the product since it was first unveiled to the world.

Poslednja izmena:
ma gledao sam vec, nema nista, a kod stranih mi nije to to... verovatno cu samo baciti na ignore nekvalitetne clanove...

Meni nije jasan ovaj fanatizam u vezi igre, koju niko ovde nije igrao.
A u ovome što je na kašičicu dato, je lakše uočiti mane, nego ustanoviti kvalitet.
Hype da ispuni sigurno neće. Da nadmaši čistu zabavu koju daje GTA neće. Ali može da bude konačno nešto dobro iz Ubisoft-a. Koji je upropastio svaku franšizu koju je imao ili ima, osim Far Cry.

Ja probao sinoc prvi put ovaj novi SC Blacklist,ma ne vredi. Kad mi nasred ekrana stoji CUCNI, SAKRIJ SE,MLATNI OVOG, osecam se kao imbecil. Pao uninstall posle 3 min. Chaos Theory je poslednji koji je valjao. Eh Ubi, Ubi...

Nazad
Vrh Dno