Šta je novo?

Watch Dogs

da, prostor ne predstavlja problem, ali za nekoga mozda brzina downloada predstavlja problem, neko ce skinuti 50GB za 2 sata a neko za 2 dana :)

who cares? barem prostor ne predstavlja problem vise. sigurno da necete instalirati na ssd.

pa naravno da ce instalirati na ssd ko ima, koja je njegova onda svrha, ako ne za instalirane igre i programe...
a skladistiti ce igru naravno na obicnom hard disku...

Ssd ne pravi razliku kod igara osim kod ucitavanja nivoa.
Sto se tice brzine downloada, glupo je zaliti se na velicinu igre zbog brzine downloada. Pa nisu developeri krivi sto mi zivimo u nedodjiji bez interneta. Ne treba valjda ogranicavati sadrzaje zbog najslabije karike? Uostalom ni 2 dana downloada nisu puno. Problem smo mi sto hocemo sve odmah i bez cekanja

Sto se tice brzine downloada, glupo je zaliti se na velicinu igre zbog brzine downloada. Pa nisu developeri krivi sto mi zivimo u nedodjiji bez interneta. Ne treba valjda ogranicavati sadrzaje zbog najslabije karike? Uostalom ni 2 dana downloada nisu puno. Problem smo mi sto hocemo sve odmah i bez cekanja

Slazem se :)

nije samo to, vec se dobija neka glatkoca, sigurnost u radu... ne desi se da nekad tokom igre hard krene da zvace...
a to su dovoljne prednosti da bi igre instalirali upravo na ssd...
doduse oni koji imaju ssd malog kapaciteta, ***...ne mogu...

Pa ako bude kao Titanfall, bice i 50GB download :)

Titanfall download nije 50GB iako sam origin prijavljuje da je download toliki, instalacija samo zauzima toliko. To je razlog zašto su mnogi bili u čudu prilikom downloada oko brzina skidanja pošto je origin prijavljivao u nekim trenutcima par puta veće brzine od realnih ili da su skinuli daleko više nego što je realno sa njihovim brzinama, a istina je samo ta da je origin u tim trenutcima vršio dekompresiju...

A ko je ovde očekivao vrhunsku grafiku od Titanfall, kad smo već off-topic? Prave ljudi koji su zaslužni za CoD, treba veliki frame rate. I koriste Source engine.

Previse vi meni nesto o Titanfall-u ovdje, imate temu...

Ma sigurno ce se pojaviti blackbox samo sa engleskim. Inace po meni je totalno besmisleno odvojiti 30gb za igru, imali 1tb ili 100gb slobodno. Pride sa recimo 10mbit skida ceo dan.

kupis igru i imas celu nedelju dana za preload. ili kupis hard copy.

za prostor nema druge. ovamo ljudi kukaju za kolicinu detalja, broj misija, budzenje felni i sarene pertle, a ovamo sve to mora da stane floppy

Pa ovde je audio glavni krivac. Nekompresovani.
Grafika je onako, ništa naročito.

LOL :d

Brutalno kako su ljudi osakatili igru, vizuelno...al najbolje od svega je kako gledaju narod u oci i lazu ahahah :D

Tako je Snake druze, djubrad nemogu biti veca :D

Pa dobro, ovo je trejler za PS4, to nas ne zanima, mi još uvek imamo nade :)

videcemo sta ce biti, ja necu nista tvrditi dok je ne probam za pc na max...

Fantastično izgleda, mišljenja sam da će ovo lagano biti vizuelno najimpresivnija open world igra do sada.

Meni ovo i dalje dobro izgleda. A i svakako razlog igranja ove igre za mene nece biti koliko je igra graficki impresivna, vec gameplay.

Gameplay je naravno uvek na prvom mestu, to je izgleda nešto što dosta ljudi u ovoj temi zaboravlja.

A system requirements?
Koji li je sad? :D

Nazad
Vrh Dno