Šta je novo?

Watch Dogs

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
Ima tema u konzolnoj sobi, ali posto je potvrdjena za PC i naravno sudeci po samom njenom izgledu, zasluzuje pod hitno svoju temu ovde. :D

Trailer uz info o prici:

[video=youtube;n3F3KW-2ABc]https://www.youtube.com/watch?fv=n3F3KW-2ABc[/video]

Watch Dogs is being developed by a team comprised from members of the Rainbow 6, Far Cry and Assassin's Creed series, and it pits the player as Aiden Pearce, a hacker who's got the city at his disposal.

In the live demonstration, this allowed for some impressive set-pieces - whole areas could be powered down, and as the action hotted up a pile-up was triggered by the player.

"Watch Dogs goes beyond the limits of today's open-world games by giving players the ability to control an entire city," said creative director Jonathan Morin. "In Watch Dogs, anything connected to the city's Central Operating System becomes a weapon. By pushing the boundaries, we can provide players with action and access to information on a scale that's never been seen in a video game before."

http://www.eurogamer.net/articles/2...tch-dogs-unveiled-platforms-not-yet-disclosed

game demo:

Neke slike iz demoa i bolji kvalitet video podeljen u 3 fajla ovde: http://www.gamersyde.com/news_e3_watch_dogs_announced-12923_en.html#

Stvarno jedna od najboljih igara do sada prikazanih na sajmu. Nisam ovo uopste ocekivao (nisam ni cuo da je ovo u izradi, ne znam da li su uopste bili neki rumour-i?)

Auuu kolko je ovo dobro! A prvi put čujem za ovu igru. Za kad je najavljen izlazak igre?

Kao i ostali odusevljen ovim sto sam video gore. Veliki hit u najavi :)

Grom iz vedra neba , ali onaj cool i do jaja grom :)

sada sve sto se bude pojavilo na E3 bice smesno u odnosu na ovo.

Meni ovo najvise lici na onaj Anvil engine iz Assassins Creeda, ali neka njegova dosta nabudzena verzija, mozda cak i next gen verzija. Animacije i sveukupna "zivost" okoline je apsolutno fenomenalna.

Znači ipak nešto može da izgleda daleko bolje od gta, optimizovanije, da ima ponašanje kao kod euphoria enginea, da se mantil vijori kao u mafiji sa uključenom fizikom i da sve to radi čak i na matorim konzolama.....

Zaista sam odusevljen prikazanim, jedino sto mi se nije bas dopalo je zvuk motora... al' to je sitnica. :)

Sunce ti :O pa ovo ce biti ne hit nego igra decenije !
Ideja mi se tako svidja da je to neverovatno !

Znači ipak nešto može da izgleda daleko bolje od gta, optimizovanije, da ima ponašanje kao kod euphoria enginea, da se mantil vijori kao u mafiji sa uključenom fizikom i da sve to radi čak i na matorim konzolama.....

Pa ne znamo kako ono radi na konzoli, demo je bio sa kompa.

Aaaa sad videh jos gledam 720p, obicno puste 1080p kad je pc. Znaci koriscen je pretpostavljam physx i kod mantila i kod dima i mozda kod particlesa na ulici i vode. Dobar mi je i onaj momenat pri pucnjavi kad se slucajno pogodi zena u kolima pa komentari i zapomaganja suvozaca, mada predpostavljam da je skriptovano u smislu demonstracije, no bilo je ql. Ova igra i TR su definitivno privukli moju paznju....

Najbolje refleksije po kisnom vremenu koje sam video. Kompletna atmosfera na ulici je bas jako dobra.
Samo da finalni proizvod ne bude daleko od ovog demoa.

Pravo iznenadjenje. Svaka čast. Čak i sa ovako malo gameplay-a igra obećava.

Nznm malo sam skeptican, lako je napraviti spektakularan skriptovan stage demo ali kako ce funkcionisati full igra kad bude ceo grad na raspolaganju.

Najbolje refleksije po kisnom vremenu koje sam video. Kompletna atmosfera na ulici je bas jako dobra.
Samo da finalni proizvod ne bude daleko od ovog demoa.

I ne samo to, IBL automobila je fenomenalan, kapljice kise koje se osvetljavaju na svetlu i pri depth of fieldu prave sjajan bokeh efekat, a i prirodnost globalnog osvetljenja deluje fenomenalno u scenama napolju. A vetar koji gura konzerve i njise njegov kaput ne treba da se komentarise. :)

Inace, ocigledno je da je dosta toga skriptovano, ali sama prica, grafika, atmosfera i iako je skriptovano izvodjenje, deluje odlicno. Ako budu stvarno izveli ono sto su rekli u vezi ove igre - bice ovo remek delo. Ali naravno pod uslovom da sve to izvedu. :D

videcemo videcemo, procenjujem da veoma velik tim radi na ovome ...

neoficijalno izlazi 2014 xD pff... wtf :D ne zelimo novi Alan Wake da ga cekamo pola decenije :p

Poslednja izmena:
Ovaj demo je totalno skriptovan i ono sto sam primetio prilikom prvog gledanja je neki AC šmek i onda vidim da su deo tima neki ljudi koji su radili na AC.
Jedina briga kod ovakvih najava je da ce i sama igra biti tesko skriptovana i da ce se samo pritiskati odredjeni tasteri u odredjenom trenutku i tu i tamo neko nisanjenje.
Vredi pratiti vesti u vezi ove igre jer ima zanimljivu ideju za osnovu oko koje ce se vrteti klasican AC/GTA/Mafia gameplay pa nek nas na kraju prijatno iznenadi.

ma.. skriptovan ne skriptovan , imamo AC, Max Payne 3, NFS, GTA, Uplink, splinter cell (take down mod :d )... i ko zna koju jos igru u ovoj jednoj :D

odlicno izgleda gejmplej, napucavanje dosta podseca na aktuelni payne 3.

Ovo je neki AC u modernom svetu..Zanimljiva ideja..

Samo da ima normalne WASD komande za PC... bude li neko konzola-bauljanje kao AC... dzaba im sve!

Definitivno je skriptovan demo, gledao sam sinoc E3 i prikazivali su jos nekog lika koji je igrao. Bukvalno sve isti pokreti osim dela gde je manuelno morao da puca i sto se tice trcanja po ulici. Umesto na kraju da je usao u kola, ovaj lik je nastavio da trci ulicom i scena se promenila na onog azijata, gde se vidi da igra zapravo ima Multiplayer (ili Co-op). Ne znam, malo sam se razocarao kad sam video toliku kolicinu skriptovanja.

Realno WTF ? tu kao povremeno prikazuju kako lik drnda gamepad... i sad je to kao gameplay :D

^zakacen je video vec , na prethodnoj strani :p

au kako je ovo mocno. a nista nisam cuo o ovoj igri do sad.

Very,very cool igra.Ogroman potencijal.Videcemo kad izadje.

Vrh Dno