Šta je novo?

Wasteland 2

@r0nIn
Evo vec 2 meseca u koju god temu da zadjem ti si tu da ocrnis svaku igru o kojoj se komentarise!Nemoj da me pogresno shvatis i treba da se komentarise zato i forum sluzi,ali dali je moguce da za tebe ni jedna ne valja i da vecito imas negativnu kritiku?Ne znam cime se bavis i sta ti je profesija,ali trebao bi da se bavis igrama,da se pridruzis nekom timu i da svima pokazes kako jedna igra treba da izgleda!Dosta smo igrali razne bljuvotine,vreme je da neko vadi gaming iz gabule,a po tvojim komentarima osecam da si ti pravi covek za to!;)

Hvala ti na savjetima. Ako te bas zanima, ono cime se ja bavim moze vrlo lako da se iskoristi i za neke video igre, nadam se da cu se malo vise posvetiti tome u narednom periodu.

Uopste ne znam sta je problem u mom komentaru?! Gdje ja to ocrnjujem bilo sta, koje to igre ja ocrnjujem?!... Covjece, to je moj stav, sta ja sad treba da se odusevljavam svime i svacim kao da sam tek juce kupio komp?! Ako si upoznat sa mojim stavovima i ako citas moje poruke, onda ne znam cemu to iscudjivanje?!

To je moje misljenje i sta sad?! Prozivam li ja sad nekoga prvi sto se stvara ovaj offtopic?! Flejmujem li, troliujem li?!... 'Ajte molim vas, batalite raspravu o tome sto ja pisem negativne komentare nego se usresredite na Wasteland 2.

Evo, vi napisite nekolike prosto prosirene recenice vezano za novi izgleda interfejsa, sta vam se svidja, sta vam se ne svidja i ostalo.

Poslednja izmena:
Ovo je old skul RPG namenjen starijim gamerima, ne treba da od takve igre očekuješ Fallout 3 već iskustvo na primer nalik na starije Fallout naslove...

Na osnovu cega si ti zakljucio da ja ocekujem Fallout 3?! :trust:

Ronin=
284578-grumpy-cat.gif

Ne treba njemu smile, vec zenski polni organ... :d

Odlicno!
Po meni posle ovog beta update-a ne bi trebali vise da ubuacuju novih lokacija u betu nego da se fokusiraju na ispravljanje bagova i finaliziranje igre.

Evo, to je to otprilike. Sve sto sam ovdje kritikovao vezano za izlged inventara oni su me poslusali, iako im nista nisam pisao na zvanicnom forumu. Nisu coravi, vide sta treba da se ispravi. Fino napreduje, samo neka nastave ovako i imacemo ludiloooo igru. ,)

odlicna muzika i zvuk...
vidi se da generalno poboljsavaju igru...

Svakim novim videom izgleda sve bolje...

Probao sam i ja malo betu... Nisam hteo mnogo da kvarim pa sam vise bauljao po pustari... Jos uvek je dosta bagovita igra, ali dobra je za probu.
Dosao sam do neke farme za uzgoj dzinovskih mutantskih biljaka, i kako kazu - san za svakog vegetarijanca, a mesozderu nocna mora... Kladim se da ce na kraju ovog nivoa biti borbe sa nekom ljutom mamutskom mandragorom :D

[YOUTUBE]8R-De0zVSEc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Znaci nema sanse da borba bude nikako drugacije osim potpuno potezne?

Nisam video u opcijama za real time, ali moze i ovako da klikces zasedu pa ide brze.... Sad cu da pogledam jos jednom u opcijama...

... ipak ne moze. Ima samo da se ubrza borba i da se iskljuci combat action popup.

Poslednja izmena:
odavno je poznato da ce igra biti potezna u fullu

Nope. Pomerili su izlazak već jednom, sada je samo "tokom 2014." i nema oficijalne najave. Nezvanično, biće na jesen :)

Sobzirom na nacin razvoja ove igre i stalnog otvorenog razvoja vise i nije pitanje kada ce izaci igra.

Mozes da igras i sada, predjes sve sto ima igra da ponudi, pa kad pokrenes ponovo za dva meseca igras opet od pocetka a igra bude dosta drugacija. Dupla zabava za isti novac. U zavisnosti od duzine razvoja i trostruka i cetvorosturka itd.

Sobzirom na nacin razvoja ove igre i stalnog otvorenog razvoja vise i nije pitanje kada ce izaci igra.

Mozes da igras i sada, predjes sve sto ima igra da ponudi, pa kad pokrenes ponovo za dva meseca igras opet od pocetka a igra bude dosta drugacija. Dupla zabava za isti novac. U zavisnosti od duzine razvoja i trostruka i cetvorosturka itd.

Pa da li je ovo sto igra sada ima da ponudi zadovoljavajuce iskustvo?

Da. Igra i u ovoj fazi pruža neverovatnu zabavu, jedino što mi smeta je što ubacuju dodatan sadržaj u betu pa mi žao da igram hoću da sačekam zvanično da igra izadje pa da polako uživam. Svakim patch-om poboljšavaju gameplay, ui itd. i sve to rade na osnovu feedback-a igrača.

Poslednja izmena:
Lepo sam im napisao na fejzbuku da nakom proslog patch-a vise ne ubacuju dodatni sadrzaj ali me nisu poslusali :)

Da. Igra i u ovoj fazi pruža neverovatnu zabavu, jedino što mi smeta je što ubacuju dodatan sadržaj u betu pa mi žao da igram hoću da sačekam zvanično da igra izadje pa da polako uživam. Svakim patch-om poboljšavaju gameplay, ui itd. i sve to rade na osnovu feedback-a igrača.

Ja nema sanse da igram pre zvanicnog izlaska... Od 1999. godine cekam igru koja bi mogla da parira Falloutu i ne zelim da pokvarim svoj ugodjaj igrajuci nekompletnu verziju.

Nazad
Vrh Dno