r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 615
@r0nIn
Evo vec 2 meseca u koju god temu da zadjem ti si tu da ocrnis svaku igru o kojoj se komentarise!Nemoj da me pogresno shvatis i treba da se komentarise zato i forum sluzi,ali dali je moguce da za tebe ni jedna ne valja i da vecito imas negativnu kritiku?Ne znam cime se bavis i sta ti je profesija,ali trebao bi da se bavis igrama,da se pridruzis nekom timu i da svima pokazes kako jedna igra treba da izgleda!Dosta smo igrali razne bljuvotine,vreme je da neko vadi gaming iz gabule,a po tvojim komentarima osecam da si ti pravi covek za to!![]()
Hvala ti na savjetima. Ako te bas zanima, ono cime se ja bavim moze vrlo lako da se iskoristi i za neke video igre, nadam se da cu se malo vise posvetiti tome u narednom periodu.
Uopste ne znam sta je problem u mom komentaru?! Gdje ja to ocrnjujem bilo sta, koje to igre ja ocrnjujem?!... Covjece, to je moj stav, sta ja sad treba da se odusevljavam svime i svacim kao da sam tek juce kupio komp?! Ako si upoznat sa mojim stavovima i ako citas moje poruke, onda ne znam cemu to iscudjivanje?!
To je moje misljenje i sta sad?! Prozivam li ja sad nekoga prvi sto se stvara ovaj offtopic?! Flejmujem li, troliujem li?!... 'Ajte molim vas, batalite raspravu o tome sto ja pisem negativne komentare nego se usresredite na Wasteland 2.
Evo, vi napisite nekolike prosto prosirene recenice vezano za novi izgleda interfejsa, sta vam se svidja, sta vam se ne svidja i ostalo.
Poslednja izmena: