Šta je novo?

Wasteland 2

nadam se da mi necete zameriti sto ovde javljam.. da ne trazim sad AoD temu...

Spominje se sledeci mesec kao release date za Age of Decadence.
odlozeno

Kako ova igra vraća uspomene...
Jedva čekam da izađe, pravi Fallout.
:):)

nema direktne veze sa Westelandom ali je interesantno :)

Gledao sam stream, meni ovo opet izgleda odlicno. Doduse, rezolucija stream-a je niska, videcemo kako izgleda u full rezoluciji.
Jel ima neko da ucestvuje u beti?

Jel igra neko BETU, kakvi su utisci ?
Razmisljam da uzmem igru za 55 USD (dobija se i BETA kljuc).

meni ne pada napamet da kvarim igracko iskustvo tako sto cu igrati betu :) zato je nisam ni uplatio

FTS odradio krek pa ko hoce neka proba :D

meni ne pada napamet da kvarim igracko iskustvo tako sto cu igrati betu :) zato je nisam ni uplatio

Ja cu cisto da probam, necu nesto pretjerano igrati glavni kvest, ali samo da vidim kako sve to funkcionise, a i posle kada izadje mogu da uporedim sta su sve mijenjali i unapredjivali. :)

Sada sam malo pikao, isto kao G!!! neću dalje da ne kvarim sebi buduće iskustvo. Ne mogu da sudim o character creation alatki, budući da sam uzeo 4 predefinisana karaktera, ali sve u svemu deluje impresivno.

Jeste, sve je to cool, ali ljudi grafika je stvarno losa. Ja ne znam kako ce oni i da li ce uopste moci da to malo dotjeraju, ali ovo sada sto moze da se vidi je na nivou onih pocetaka 3D-a sa kraja devedesetih. :)

Pa jes, ono, nije Crysis sa izometrijskom perspektivom...

Jeste, sve je to cool, ali ljudi grafika je stvarno losa. Ja ne znam kako ce oni i da li ce uopste moci da to malo dotjeraju, ali ovo sada sto moze da se vidi je na nivou onih pocetaka 3D-a sa kraja devedesetih. :)

Druze ti definitivno imas neki problem. Mislim da ti je najbolje da se vratis na /b/ ili odakle si vec dosao, svima (pa i tebi) ce biti bolje. A za slucaj da ne znas sta je /b/, izguglaj i poseti taj forum. Osecaces se kao kod kuce.

Ne znam, ali ni meni se ovo ne svidja. Nista spektakularno a vidim neki svrsavaju kao da je nesto nevidjeno.
Wasteland 2 izglead neuporedivo bolje, jer je full 3D i ima neku cjelovitost, ima neki svoj stil. Upravo gledam live stream i vrh je.

Ovo me nekako podsjeca na one nizerazredne rpg-ove iz 2002 godine. Planescape torment, BG2 i ID izgledaju mnogo bolje.
Animacije su bezveze, kako karaktera tako i magija. Modeli likova isto su nekako bezveze, uopste nemaju neki smek... Dok su pozadine presarene i prenatrpane. Jednostavno receno grafika je klasicni kiceraj.

I da, muzika je zesce njesra.

Poslednja izmena:
Pomno pratis moje postove. :) Neka, samo tako nastavi. Inace, Wasteland 2 grafika mi je izgledala nekako bolje dok sam gledao klipove, ali uzivo kada sam ukljucio... Razlika nebo i zemlja. Nisam mogao da vjerujem.

Odakle sam ja dosao?! To neka nova fora iz osnovne skole?!:D

Hmmm... Koliko vidim ne postoji neka razlika između njihovih klipova i ovih što su pravili igrači koji igraju betu. Fino izgleda igra. A i da je lošija grafika nego što jeste ne bi bio problem jer se od ovakvih igara i ne traži impresivna grafika!
Ajde napiši šta misliš o gejmpleju, ako si stvarno probao betu.

Poslednja izmena:
Pomno pratis moje postove. :) Neka, samo tako nastavi. Inace, Wasteland 2 grafika mi je izgledala nekako bolje dok sam gledao klipove, ali uzivo kada sam ukljucio... Razlika nebo i zemlja. Nisam mogao da vjerujem.

Odakle sam ja dosao?! To neka nova fora iz osnovne skole?!:D

Pa napisao sam ti. /b/ board. Izguglaj, ne mozes da promasis. Zahvalices mi se posle sto sam te uputio na mesto gde stotine hiljada ljudi razmenjuje kreativni sadrzaj/misljenja.

Hmmm... Koliko vidim ne postoji neka razlika između njihovih klipova i ovih što su pravili igrači koji igraju betu. Fino izgleda igra. A i da je lošija grafika nego što jeste ne bi bio problem jer se od ovakvih igara i ne traži impresivna grafika!
Ajde napiši šta misliš o gejmpleju, ako si stvarno probao betu.

Nisam puno igrao, ali ono sto mi se za sada svidjelo jesu dobro napisani dijalozi, kao i komunikacija sa dispecerom preko radio stanice, skil sistem u rangu starih dobrih RPG-ova, veoma slican originalnom Falloutu. Generalno sve je nalik na Fallout, tako da nema puno toga da se doda. Borba je malo kilava i konfuzna, da li zahvaljujuci HUD-u i losim animacijama ili je nesto drugo u pitanju?! Posto je igra zakucana na 30 frejmova, odziv na komande je spor i sve laguje, predpostavljam da ce u 60fps sve to izgledati mnogo bolje.

Ovaj put cu biti ozbiljan i necu pretjerivati u vezi sa grafikom. Mislim da cete je svi vrlo lako sazvakati i preci preko vrlo lose modelovanih likova (trenutno je komedija kako izgledaju u karakter kreatoru) i generickog okruzenja. Vjerovatno da postoje i neki atraktivniji nivoi, ali ovo na pocetku je bas lose. Znam nije to toliko bitno, ali za cjelokupan utisak moraju sve kockice da se sloze. Ne trazim ne znam ni ja kakvo ludilo, ali da se makar uzdignu izvan lenjosti i amaterizma.

Poslednja izmena:
Grafika nije idealna, ali ovo je stara verzija Unity engina, jako malo modifikovana sa mnogo kupljenih assets-a. Ali je grafika u ovoj igri poslednja stavka, tako da nije ni bitno. Biće bolje u nastavku koga će sasvim sigurno biti.

Dajte koji screenshot da vidimo koliko je to lose!

Da, ajde neki primer ako nije tesko.

meni ovo deluje skroz fino : ) Nisam dugo pratio development, je l od multija i dalje nema nista? odavno sam izgubio zelju za igranjem SP igara, nazalost : (

Nazad
Vrh Dno