Šta je novo?

WarZ

sweredom

Cenjen
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poena
170
Do 20tog oktobra traje akcija koliko oni kazu na sajtu za alpha preorder pa je cena kako oni navode na popustu i iznosi oko 1600 1700 dinara. Ja cu svakako uzeti jer sam ogroman fan postapocalyptic zanra, dayz mi je bio ok ali jednostavno nisam ljubitelj arma engina. Lootovanje protivnika i kretanje ispocetka kad me ubiju je krajnje hardcore ali me like it :D. u svakom slucaju ovaj video me je naveo da pazarim igru a kazem i nije nesto preterano skupa igra pa cu joj pruziti sansu.

http://www.youtube.com/watch?v=9np7XzoFx3o

Nije mi jasna cela prica... U pitanju je online multiplayer, ali kapiram da su zombiji botovi, ili ... ?

Na mapi imas recimo 200 zombija i 30 ljudi. Zombiji su botovi a ljudi su igraci. U principu imas mnogo vise zombija nego igraca. Igra nema nekakav cilj sem golog prezivljavanja. Kada ubijes igraca mozes da uzmes sve sto je imao. Postoje i nasumicne lokacije na mapi gde se stvaraju predmeti, nasumicno. Kada te ubiju kreces od nule.

server ce biti otvoren za 250 igraca i bice 200-400 kvadratnih kilometara. dakle mozes ubiti sve na sta god naidjes, ljudi ce moci da se udruzuju u bande i slicno. postojace doduse mesto gde nece moci da se ubijaj vec ce sluzhiti kao trading post. vremenom ti glad raste i ako ne nalazis nesto da jedes mozes da crknes znaci ne mozes da kampujes na jednom mestu. imaces razlicite klase ali ne i lvl-e . recimo inzenjer ce moci da gradi tarabu i poboljsava fortifikaciju i slicno. kasnije su rekli da ce implementirati i koriscenje vozila i slicno. igra je na akciji 19$ do 20tog oktobra a iskreno mislim da vredi te pare, posle 20tog bice 29$ sto mi je mozda previse tako da sam svoju kopiju vec pazario. voleo bih samo ako se nadje ovde jos neko pa da se kontamo u igri jer je dosta zanimljivije kad igras sa nekim preko venta ili skajpa jer je sam tesko preziveti

Oce li ko uzimati ovo,ja se razmisljam?Nego su animacije katastrofa ima li rijeci oce li to mijenjati,kao i zvuk?

ima popust ,kako ne
uzmeš srednji ili oni najdraži paket dobiješ tri ključa,što znači možeš jih ili prodat ili dat frendovima...inače ,i ja se nećkam dali bi uzeo onu za 19€ ,al mi nešto neide u račun plaćat za nešto ,što nisam probao!!

Ja cu cekati dayz standalone da vidim kakav ce biti... Nebi da bacam pare za nesto sto ce mi mozda stajati u fioci.

ima popust ,kako ne
uzmeš srednji ili oni najdraži paket dobiješ tri ključa,što znači možeš jih ili prodat ili dat frendovima...inače ,i ja se nećkam dali bi uzeo onu za 19€ ,al mi nešto neide u račun plaćat za nešto ,što nisam probao!!
Lose si vidio,to je guest pass za betu,traje samo za jedan vikend.Kao trial

igra je trenutno na popustu do 20tog oktobra i kosta oko 19$. mislim da u svakom slucaju vredi pazariti, ja 1500 dinara potrosim za jedno vece nece mi bas 'leb iz usta izbiti a ako me i smori valjnucu je nekom za 1000 dinara i svima super. Sto se animacija tice sve ce to narod pozlatiti igra je jos u alpha / beta fazi

a link ka sajtu, nešto?

Pretpostavljam da nije za steam ?

ovo je skroz druga firma. izacice i dayz standalone ali ja jednostavno ne volim arma 2 engine jer je nekako defektan bar meni.

The War Z je zasnovan na istom engine u kao i free2play igra War Inc. Battlezone. DayZ ArmaII standalone ce pretpostavljam biti arma2 engine. Dva ista koncepta, na 2 razlicta engina-a. To je to. :)

iskreno warz nudi mnogo nizi system req od dayz i koliko sam provalio izlazice novi gradovi za pocetak je tu chicago. warz je malo vise arkadni dok je dayz malo vise survival, ali koliko sam cuo od ljudi dayz je pun glitcheva i imaju problema oko layeringa zbog mnogo objekata, engine je malo komplikovaniji takodje. iskreno dao bih sansu warz-ju jer mi graficki deluje primamljivije i deluje mi iako mozda ovog trenutka nudi manje od dayz-a da ima mnogo bolji potencijal i da je vise futureproof. evo jos jednog videa koji smatram da je sasvim solidan a i grafika mi se prilicno svidja

http://www.youtube.com/watch?v=iu0JHSQ_ZU4

Pa zar ovo nije to? Napustaju ARMA 2 mod i prave stand alone verziju i to se zove WarZ? Ili gresim?

Ne dayz standalone ce biti svoja igra... I bice na mix enginu od arma3 i arma 2. Ovo sto sam do sad pratio vezano za nju govori da ce biti mnogo dobra. WarZ je klasicna kopija dayz-a.

Nece, morace da se kupi igra. Naveli su da ce biti povoljna vrlo.

Kome se nije svidela arma 2 nece mu se svideti ni dayz. Meni iskreno engine iz arme 2 ne prija ni malo (imate na torentu da skinete dayz pa ga mozete probati u svakom slucaju). a warz krece sa alfom od 15tog oktobra a od 31vog krece beta

Ovde se prica o dayz standalone koji ce biti na arma 3 enginu... Ocito nisi u toku. Dayz je free i neradi na piratskoj verziji arme tako da dzaba skidate sa torrenta.

Ovde se prica o dayz standalone koji ce biti na arma 3 enginu... Ocito nisi u toku. Dayz je free i neradi na piratskoj verziji arme tako da dzaba skidate sa torrenta.

ako koza laze rog nelaze, piratsku verziju igram na mom kompu zato ne pricaj gluposti, a engine je isti za dayz iako je standalone verzija, problem je kada nije standalone raditi patcheve zato je i prebacuju. i da dayz jeste free ali pre toga ti treba kupiti combined operations arma 2

Mozda radi na tvom serveru od 2 igraca... I ovde ti nije dozvoljena piraterija, dosta sa offtopicom.

DayZ standalone ce biti radjen na arma3 enginu delimicno, proveri oficijalni forum.

Poslednja izmena:
arma 3 engine nije nista drugo do malo poboljsana verzija arma 2 engina, sta mislis da su bacili arma 2 engine i from sratch krenuli praviti arma 3 engine? nisanjenje u dayz je retardirano, interfejs je retardiran i ceo combat, jedino sto je iole solidno je grafika

Malo poboljsana? Aj proveri youtube malo majke ti... I nemoj da iznosis stvari koje su neistine trolujes temu... I skrenuli smo gadno,WarZ je tema.

http://www.youtube.com/watch?v=xNmmHftEMrQ

Ako ti je ovo malo poboljsano onda nisi nikad igrao armu 2 ni dayz. Toliko od mene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno