E lupate obojica a G!! narocito, o kakvoj shablonizaciji u SC-u pricash?? Koliko si igrao ovu igru, ne single, vec u multiplayeru?? Jesi pogledao neki replay skoro, recimo sa wcg-a 2004:?? El znash shta znaci strategija?? U starcraftu broodwar ima strategija, i shablonizovano je prvih par minuta ostalo je pitanje partije i snalazljivosti igraca. A da ne pricam koliko pristup igri zavisi od mape recimo ili od toga shta protivnik radi. Ne bi sc opstao ovoliko da je automtizovan kako ti mislish, nit bi ga ja igrao 5 godina ^^
Ovde se vec neko ranije pravio pametan, zaboravio sam mu nick, rekavshi da se sc igra isto kao pre par godina, i da je prestao da ga igra jer ga je doktorirao, kao naucio je sve shto igra pruza, pa kad je pukao par puta od moje malenkosti, promenio je mishljenje ^^ (al sam baja ^^)
Starcraft je visoko takmicerska igra, u kojoj dolazi do izrazaja brzina, strategija koju u toku partije prilagodjavash protivniku i mapi, counter jedinica (za svaku postoji ona koja je lepo neutralishe), micro (upravljanje, kontrola jedinica) koji nijedna strategija do sada nema ni prineti osim mozda Warcrafta 3, onda macro (konstantna borba za mineralima, expanzijama), pa i mala doza srece ^^
G!! probaj Starcraft, trebace ti pola godine da dodjesh do ranka newbie-a ili choboa, a hasu ne znam dal cesh ikada postici, igra bukvalno mora da se studira, vezba po ceo dan, da bi se bio iole dobar igrac. Ja igram 5 godina pa sam woona josh uvek -_-)
A warhammer sam probao ali ne moze ni da prismrdi Starcraftu ^^