Šta je novo?

Warhammer II - Retribution

Nightbringer

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
jel igra neko ovo????
ne mogu da verujem da još uvek niko nije pokrenuo temu sa ovom igrom :test:

Kakvi Warhammer 2? U pitanju je igra bazirana na Warhammer 40k, Dawn of War 2: Retribution. I sto bi otvarali novu temu kad moze da se diskutuje u originalnoj Dawn of War 2 temi.

Ne igra se jer se igra još uvek nije pojavila u "prodavnicama". Jedan od razloga je i mala popularnost DoW2 u MP. SP se brzo pretaba i svi zaborave na igru.

A posebnu temu ne bi trebalo otvarati jer se radi o ekspanziji.

Igra se pojavila u "prodavnicama" 4.Mart-a, radi se o stand-alone expanziji.

Igra je djubreKkampanja je ista za sve rase, smara.Ne moze da prismrdi originalnom DOW

Kakvi Warhammer 2? U pitanju je igra bazirana na Warhammer 40k, Dawn of War 2: Retribution. I sto bi otvarali novu temu kad moze da se diskutuje u originalnoj Dawn of War 2 temi.
mrzelo me da kucam ceo naziv, svi znaju o cemu se radi.
jos je pre 2 nedelje su izasli original i "original" u prodavnicama i u "prodavnicama", ali mi je bilo cudno sto je ovde niko ne pominje.

jel igrao neko?jel ima smisla probavati?

Чек дај мало елаборирај, зашто је срање?

И како кампања иста за све, шта има више раса за сингл?

Generalno ceo taj trend uprošćavanja igara i prilagođavanja prosečnom korisniku konzola (retardu) mi opasno ide na onu stvar. Upropastili su Civilizaciju, Dragon Age 2, Warhammer 40k i gomilu drugih igara. Nateraću sebe da igram samo one malobrojne PC ekskluzive ili da batalim igranje totalno.

Generalno ceo taj trend uprošćavanja igara i prilagođavanja prosečnom korisniku konzola (retardu) mi opasno ide na onu stvar. Upropastili su Civilizaciju, Dragon Age 2, Warhammer 40k i gomilu drugih igara. Nateraću sebe da igram samo one malobrojne PC ekskluzive ili da batalim igranje totalno.

Ali DoW 2 je PC ekskluziva :)

Ma jel izasla narodna verzija posto bih je probao ?

Igrao sam tu repack i radi normalno. Nova rasa je imperial guard, kampanja se moze igrati sa svim rasama ali je prica na isti sablon.
Kao sto Sharpshooter rece, igra je uproscena do bola, mnogo manje opreme, mozete regrutovati jedinice ali se sve svodi na heroje koji su skoro besmrtni (pogotovu orci)....
Probajte, Orci su jako zabavni za igranje ali uprincipu uninstal posle 2 dana.

Nazalost termin 'PC ekskluziva' je poceo da odvraca igrace, jer su to sada realno drugorazredne igre

da tako je sve same drugorazredne igre :) prodajte pc i igrajte prvorazredne na konzolama!!!

Nazalost termin 'PC ekskluziva' je poceo da odvraca igrace, jer su to sada realno drugorazredne igre

sisko-facepalm.jpg

Ja sam je odigrao jos pre nedelju dana (Space marines kampanja). Igra uopste nije losa kao sto se prica. Jeste uproscen skill sistem likova - sada sa svakim poenom heroj dobija neki ability. Ali zato mogu jedinice da se regrutuju po mapi. Sto u stvari olaksava igru znatno :)
Kome su se svidele prve dve igre, svidece mu se i ova.

Ammmmm....

Igra je pravljena prvenstveno za multiplayer, akcija je odlicna i apsolutno se razlikuje od strategija gde pravis prvo kolibu, pa stalu, pa traktor, pa tenk.
Imam Warhammer II na steamu i kad sam kupovao osnovna motivacija mi nije bila single vec online.
Igra zahteva jako brzo razmisljanje i odlicno poznavanje svojih i protivnickih jedinica.
Mene glava zaboli kad vidim kako ljudi igraju i kako fantasticno izgleda kad 3x3 igraca level 50 npr krenu u masakr, to je prosto nevidjeno.
Youtube je pun klipova, single sluzi samo da vidite sta cemu sluzi i ko sta moze da uradi, heroji nisu besmrtni padaju lako ako ostanu nezasticeni na pocetku i tokom partije.

"Burn the heretic" :)

Upravo tako expanzija pa i nisam ocekivao puno,jesu ispravili dosta stvari,ali im nikako ne mogu oprostiti iste mape i bosove u dow2,mislim bukvalno dodje kao vredjanje inteligencije,epic fail.. Mislim sta znaci sad sto ima vise rasa u kampanji kad je totalno ista kampanja za sve rase?! Ko li je taj toliko pametan to osmislio,svaka mu cast :S Koja glupost,strasno.. Inace igra ima ogroman potencijal da bude i n1 ali je skroz lose usmerena,mozda urade pravi posao sa sledecim delom ko zna..

kapiram da je i hc fanu smor da obrce sa svima single play...mozda na easy ali opet...lame...
znaci to je to od ekspanzija?
ceka se sledeci deo?

Ove godine Space Marine i mozda w40k online?

Vrh Dno