Nightbringer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2007
- Poena
- 319
jel igra neko ovo????
ne mogu da verujem da još uvek niko nije pokrenuo temu sa ovom igrom :test:
ne mogu da verujem da još uvek niko nije pokrenuo temu sa ovom igrom :test:
mrzelo me da kucam ceo naziv, svi znaju o cemu se radi.Kakvi Warhammer 2? U pitanju je igra bazirana na Warhammer 40k, Dawn of War 2: Retribution. I sto bi otvarali novu temu kad moze da se diskutuje u originalnoj Dawn of War 2 temi.
ali mi je bilo cudno sto je ovde niko ne pominje.
Igra je djubre. Kampanja je ista za sve rase, smara.Ne moze da prismrdi originalnom DOW
jel igrao neko?jel ima smisla probavati?
Generalno ceo taj trend uprošćavanja igara i prilagođavanja prosečnom korisniku konzola (retardu) mi opasno ide na onu stvar. Upropastili su Civilizaciju, Dragon Age 2, Warhammer 40k i gomilu drugih igara. Nateraću sebe da igram samo one malobrojne PC ekskluzive ili da batalim igranje totalno.
Ma jel izasla narodna verzija posto bih je probao ?
Nazalost termin 'PC ekskluziva' je poceo da odvraca igrace, jer su to sada realno drugorazredne igre
Ali DoW 2 je PC ekskluziva![]()
Generalno ceo taj trend uprošćavanja igara i prilagođavanja prosečnom korisniku konzola (retardu) mi opasno ide na onu stvar. Upropastili su Civilizaciju, Dragon Age 2, Warhammer 40k i gomilu drugih igara. Nateraću sebe da igram samo one malobrojne PC ekskluzive ili da batalim igranje totalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari