Šta je novo?

Warface [nova Crytekova igra]

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Crytek je danas u J.Koreji najavio svoju novu igru. Za sada se nista drugo o igri nezna osim ova 2 screenshota. Clanak o igri se trenutno prevodi sa korejskog, bice infoa soon.

0000445560.JPG

0000445558.JPG

CE3 + MP + FPS + F2P? = win?

zaplet; Severna Koreja napada Južnu. SAD staje otvoreno iza Južne Koreje a Kina daje podršku Severnjacima?

Koliko je to REALAN scenario? :)

Ako Kinezi na kraju pobeđuju, onda je realan :D

zaplet; Severna Koreja napada Južnu. SAD staje otvoreno iza Južne Koreje a Kina daje podršku Severnjacima?

Koliko je to REALAN scenario? :)

Imajuci na umu sta se ovih dana desava na tim prostorima onda je moguce.

Nego Juzna Koreja bas napreduje sa polju igara.

Malo vise detalja

Warface, co-developed by Crytek Seoul, is a free-to-play PC-exclusive military shooter set in the near future. It offers a "cinematic experience with next gen visuals, AI and physics".

It is indeed based on CryENGINE 3. There's a "constantly updated extensive" player versus environment universe, with multiplayer and co-op missions. There's a full set of class-based player versus player, too.

Warface is a PC exclusive "especially dedicated to the Korean and other Asian markets".

"Our passion is to always deliver the best gaming experience possible. That's why we opened our Crytek Korea office in 2008, which today enables us to offer a game that is tailored to suit its market. We're excited to debut with Warface in South Korea and to deliver a compelling and truly unique experience soon." said Cevat Yerli, CEO & President of Crytek.

Znaci nista za zapadnog trziste. Meeeh.

Nema veze. Divicemo se grafici preko YT-a, a mozda izadje i neki benchmark. Enough for me! :D

Znaci nista za zapadnog trziste. Meeeh.

Ne mora da znači. U stvari biće gotovo sigurno i za nas zapadnjake ali sa zakašnjenjem. Samo neće biti pod okriljem Cryteka i EA nego neke od firmi iz USA koje se bave distribucijom F2P korejskih igara kao što su Nexxon, ijji i slični.

опет next gen графика, јееј

E ovo bas lici na Kol Of Djuti :)

Na osnovu cega ste vi zakljucili sve te negativne stvari?

1. Nema sanse da urade igru, toliko uloze u nju i onda se odreknu velikog dela trzista.
2. Ne zna se nista o tome kakva ce igra biti, a s obzirom da je PC ekskluziva moze da bude samo bolji od novijih CoD
3. CE3 je namenjen za multiplatform naslove i bice manje zahtevan od CE2.

Najbitnija stavka - free-to-play . Pa nek lici i na kolodjuti...

Meni je teško da poverujem da će CE3 biti manje zahtevan od CE2 kada se namunji do maksimuma :p
Možda će bolje izgledati na istoj mašini od CE2 za isti target frame rate.

Fenomenalno izgleda ce3!

2.jpg

:D

Dobro, to su low detalji.

Ako je dobra igra u multiju rado cu je igrati na very low.

Kao što rekoh:

But how do developers then earn money?

The community is key to the success, specifically the amount of free-to-play users that a developer is able to transform into buyers. An average 5-10% of all online PC game users buy premium content in the form of special items, boosters, etc. via micro transactions. "Non-monetized" consumers, on the other hand, will be turned into revenue contributors through community-driven advertisement that is experienced through social media networks supporting these games.

Vavle je već ubacio micro transakcije u TF2, doduše igra nije f2p. DICE izbacuje BF F2P, evo sada i Ctytec. Nažalost PC tržište će se polako pretvoriti u to...

Poslednja izmena:
Koji FAIL

Da mi je znati ko to ide po svetu sa DiCaprio-vom masinom i usadjuje ljudima sulude ideje

[YOUTUBE]Z4h-lYoRmS4&feature[/YOUTUBE]

Kakva je ono krv "raso" boje? :D

WTF, koje ****** realno:trust:

krv kao u paintball-u:d

Ceo ovaj video vuče na žuto, pa me ne čudi što je i krv takva.
Druga stvar je to što meni ovo izgleda totalno bezveze :/

Tuzno na sta lici :(

Nazad
Vrh Dno