Šta je novo?

Warface [nova Crytekova igra]

Igra mi puca, ne mogu da probam. Ni jednom nisam ušao u igru, pukne mi pred početak partije svaki put.

Ja se tek prijavio na closed betu..Koliko ste vi cekali?

Ja jedan dan :D

Evo nasao mail:

Dear *******

Your username for Warface is now reserved! Thu, Nov 15, 2012 at 1:25 AMNov 15, 2012

Mada mislim da svakako nije za mene ali eto.. volio bih probati.

kako se ovo pokrece,trebam imati prijatelje da bi igrao ili...Danas sam aktivirao acc,ali ne uspevam da igram?

koji problemi :d
ne trebaju prijatelji da bi igrao, pokrece se iz browser-a.

Probao sinoc ovu rusku instalaciju, grafika je odlicna, mada previse sarena za moj ukus. Generalno je ok igrica, ali moram malo vise od 1 misije da odigram za kompletniji utisak. Ali za nesto besplatno je i vise nego dobra.

Odigrao sam par matcheva i nije mi se svidelo. Deluje mi kao kopija bf3, ima iste klase, "heal box", ammo, revive...

Da, ima i automatske puške, pištolje, mapu... BF3 ripoff.

Deinstalirao. Trcanje je za moj ukus presporo; a za kill sa default puskom, ako ne ubodes headshot moras da plasiras maltene 10 hitaca u telo - za to vreme iole pristojan igrac ce te ubiti 14 puta svojom normalnom puskom. Not my idea of fun.

closed beta se igra naveliko, open beta ide ponedeljka...

Krenulo je ovo,ja skidam igru,imam samo liniju u browseru od 0% do 100%,a neznam ni gde skidam ni koliko GB skidam!:smash:Kad sam je pre probao nije bila nesto specijalno,tako da se ni sad ne nadam necem posebnom.Al videcemo.A datum izlaska su potrefili...deset dana pre izlaska BF4!

Pa od juce je final, ako se ne varam.

Ajoj!Ladno se vec pola sata patim da uopste udjem na bilo koji server,bilo sta,ali ne mogu.Ili nemoze da mi nadje server kad idem na quick play,ili pola sata mu treba da otvori neki server list,i opet nema nikoga!Jedino sam uspeo da odradim-basic training,koji traje dva minuta.Sta su toliko testirali u ovim betama,kad su ovakav polu-proizvod na kraju pustili med"j raju.:d

Jel igra neko ovo cudo, meni se dopalo...

Ja igram od prve closed beta-e. Odlicna je igra.

:d

111111.jpg

Jel ima neki nas klan ili ekipa nasih ljudi koja igra zajedno?
Za igru sam skoro saznao i bas mi se svidja!

JSO, samo ne znam kako da ih nadjem, video sam nekog lika na blic...

Ima dosta igraca iz Srbije i nama okolnih zemalja, u skoro svim klanovima.

Poslednja izmena:
pozz svima,nisam odavno probao,gde sad naci instalaciju igre?

pozz svima,nisam odavno probao,gde sad naci instalaciju igre?

Vec si igrao ili sad tek zelis da probas po prvi put,

Ako si je igrao nekada davno, sada nakon pokretanja sacekas da se igra update-uje

Ako po prvi put zelis da igras, onda na gface napravis nalog, kliknes na play i sacekas da se igra skine(samo jednom se ceka toliko) mislim da je preko 3.5GB teska i vozis :D

Vec si igrao ili sad tek zelis da probas po prvi put,

Ako si je igrao nekada davno, sada nakon pokretanja sacekas da se igra update-uje

Ako po prvi put zelis da igras, onda na gface napravis nalog, kliknes na play i sacekas da se igra skine(samo jednom se ceka toliko) mislim da je preko 3.5GB teska i vozis :D
Igrao sam ali jako davno ,dok je bila ruska beta ili sta vec,samo sto se nalog zaboravio.Cu da probam,hvala :)

svaki put pročitam f*ckface u naslovu :D

Hmm.. Mozda je problem u tebi? o_O

Nazad
Vrh Dno