samsung je napisao(la):Ono na siteu je zvanicni rekord? Blah, pa ja sam imao skoro duplo veci score....Nazalost, za to nemam dokaz u vidu screenshot-a......a ni igru...Eto sta bude kad covek ne uradi bekap vaznih stvari pre formatiranja...
(
sinisamars je napisao(la):Zato sto jos uvek nisi napravio 10.000.000 poena, koliko ti je potrebno da bi se auto-fire zadrzavao kroz shop, odn. i za sledeci nivo. Prelazno resenje za to je da kupujes autofire u svakom shopu, ali, naravno, nema se uvek para za to...
Pozdrav
Invader je napisao(la):Ja neznam kako vi igrate, ali ja dalje od 25 nivoa (boss) nisam isao, max scor mi je 5 miliona i to sa meteor stormom, na koju foru vama toliki scor ???
sinisamars je napisao(la):Pa, recimo da bi bilo zaista ok, posto je igrica d' best!!! Nazalost, vezija 1.2c koju ja igram nije originalna, tj. nisam je nabavio zvanicno kupovinom. Medjutim, to cu sada uciniti, jer takva igrica zaista zaluzuje podrsku i ja cu naci nacin da uplatim tu lovicu.
Invader je napisao(la):Jel kad kupis jednom taj code za svaku sledecu verziju vazi isti code ili moram ponovo da placam ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari