Šta je novo?

Warblade

Ono na siteu je zvanicni rekord? Blah, pa ja sam imao skoro duplo veci score....Nazalost, za to nemam dokaz u vidu screenshot-a...:(...a ni igru...Eto sta bude kad covek ne uradi bekap vaznih stvari pre formatiranja...:((

samsung je napisao(la):
Ono na siteu je zvanicni rekord? Blah, pa ja sam imao skoro duplo veci score....Nazalost, za to nemam dokaz u vidu screenshot-a...:(...a ni igru...Eto sta bude kad covek ne uradi bekap vaznih stvari pre formatiranja...:((

U 1.2c verziji tesko... Covek sa kojim sam obarao rekord je u 1.0 verziji imao 990 milijardi i to za nekih 12 sati neprekidnog igranja, bila je neka fora sa duplanjem skora i to je u 1.2c verziji izbaceno... Ponavljam, za moj skor od skoro 40 milijardi smo igrali sigurno preko 40 sati ukupno...

kako se dobija brojac dole levo (na borderu gde je i sve ostalo samo skroz dole) i sta broji ? Drugaru se to ukljucilo al on nema pojma ni sta ni kako...

-brojac koji je crvene boje oznacava trenutnu kolicinu sakupljenih gem-ova (dijamanata)
-sivkasto-crni brojac je brojac otkrivenih secret-a u toku te partije

Prvi se dobija kad skupis tri crvene kosturske glave, a drugi kada skupis 200.000.000 poena pre 101. nivoa.

Nesto vas ne mogu povatat :)
Je l' bi mogao neko da objasni sve ove fore i questove u jednom smislenijem postu? Ili makar to sto zna, pa onda neko da nastavi. Neki kao walkthrough :)

Igram warblade odavno, ali ovo sto vi radite...brrrr :D

Uh, evo u toku je moja, trenutno najbolja partija.. prvi put sam presao 10 milijardi, tj. 12.5 je trenutno... Sto kaze LOWRENCE, sad se ubijaju vec malkice teze :)) doduse, nije jos katastrofa, obzirom da je "tek" 2567. nivo.. Uh, pokupio sam vec tri hiljade i kusur dijamanata, sto zaista 'bustuje' skor.. :)

Zaraza u svakom slucaju.. :)

Zato sto jos uvek nisi napravio 10.000.000 poena, koliko ti je potrebno da bi se auto-fire zadrzavao kroz shop, odn. i za sledeci nivo. Prelazno resenje za to je da kupujes autofire u svakom shopu, ali, naravno, nema se uvek para za to...

Pozdrav

@sinisamars: Brojac o kome ja pricam je bio skroz bele boje :) Hvala u svakom slucaju !

'ajd' neka neko natenane i polako objasni svrhu onih kosturskih glava. I da li da pocnem da igram sa patkicama sa strane ili normalno ??

sinisamars je napisao(la):
Zato sto jos uvek nisi napravio 10.000.000 poena, koliko ti je potrebno da bi se auto-fire zadrzavao kroz shop, odn. i za sledeci nivo. Prelazno resenje za to je da kupujes autofire u svakom shopu, ali, naravno, nema se uvek para za to...
Pozdrav

10.000.000 poena!?! Oh...

Primetio sam da se Auto-Fire zadrzava ukoliko ne svracas u shop t.j. ukoliko imas manje od 50$ da bi bilo sta kupio. :)

Uh, morao sam da resetujem makinu i prekinuo sam jednu finu partijicu... dosao do 12.8 milijardi... :(

Sad pauza jedno par dana (a plus dosao i kabl, pa se zanimam hehe)

Pozdrav !kip blejdin

Ja neznam kako vi igrate, ali ja dalje od 25 nivoa (boss) nisam isao, max scor mi je 5 miliona i to sa meteor stormom, na koju foru vama toliki scor ???

Pa ubiješ ih!

:)

Ne, mora da se malo vežba, to je jasno... Ako si tek počeo da igraš igricu, onda je ok što gineš tu oko 25. nivoa. Videćeš, već kad budeš malo ovladao, biće ti normalno da zbudžiš 40, pa polako 50,60 i tako dalje do 100. nivoa... I onda ćeš već da pootkrivaš tu neke cakice i secrete, pa ćeš da nastaviš da napreduješ i tako dalje u zavisnost od vorblejda... :)

Invader je napisao(la):
Ja neznam kako vi igrate, ali ja dalje od 25 nivoa (boss) nisam isao, max scor mi je 5 miliona i to sa meteor stormom, na koju foru vama toliki scor ???

Moras da napravis onaj Account. Posle toga budi samo strpljiv i igraj vise partija, kad budes nagomilavao nivoe i poene polako ces kretati sa vse vise i vise "dodatne opreme" i bice ti daleko lakse.

Evo cisto da kazem da je izasla nova verzija i da je resetovana hall of fame lista na sajtu :)

Pa, recimo da bi bilo zaista ok, posto je igrica d' best!!! Nazalost, vezija 1.2c koju ja igram nije originalna, tj. nisam je nabavio zvanicno kupovinom. Medjutim, to cu sada uciniti, jer takva igrica zaista zaluzuje podrsku i ja cu naci nacin da uplatim tu lovicu.

sinisamars je napisao(la):
Pa, recimo da bi bilo zaista ok, posto je igrica d' best!!! Nazalost, vezija 1.2c koju ja igram nije originalna, tj. nisam je nabavio zvanicno kupovinom. Medjutim, to cu sada uciniti, jer takva igrica zaista zaluzuje podrsku i ja cu naci nacin da uplatim tu lovicu.

Ja sam igrao 1.0 pa 1.1 i cim je izasao 1.2c pazario sam original, cini mi se da je bilo 15$, mislim, nije neka para... Sada su za 7 dana izasle 2 nove verzije, izgleda je igra dosta doterana, aktuelna je 1.2e... Nisam je skinuo i necu jos neko vreme, moram prvo da sredim XP u igraonici :d

Jel kad kupis jednom taj code za svaku sledecu verziju vazi isti code ili moram ponovo da placam ?

Invader je napisao(la):
Jel kad kupis jednom taj code za svaku sledecu verziju vazi isti code ili moram ponovo da placam ?

Vazi za svaku sledecu verziju... Jedino sto se prica da ce da se pravi kao neka expanzija koja ce da kosta jos nekih 7-10$, ali to ce biti skroz nova igra.

izgleda da ne mora iskljucivo preko kreditne kartice, vec moze i sa slanjem love..

ma iscimacu nekog ko ima karticu, pa da mi on uplati.

Da li je moguće da svoj EASY profil nekako "prebacim" u NORMAL ili moram da pravim novi, pa sve ispočetka?! U ovom EASY sam pokupio gotovo sve...

da da, to bi bilo dobro da moze :) Ja u normalu iz pocetka ne mogu da napravim vise od 5 miliona (pod uslovom da ne naletim na meteor storm). Smor ogromni...(iako u easy profilu imam skoro sve i 2.2 milijarde...)

Da sam znao, ne bih ni igrao na EASY :)

Koliko vam je najviše na ACE? Ja jedva prešao milijun :D

He he

Evo momci malo i ja da se hvalim. Nisam stigao ranije ali eto me sada. Bato ne mogu da se odvojim od igre :type: . Strava je. Evo kacim vam i moj profile. Samo najvise me nervira sto ne mogu da predjem 5 meteorstorma. Njakam se ali ne ide.

Prilozi

• dado.bmp
    472.7 KB · Pregleda: 191
Vrh Dno