Juče mi je stigla nova konfiguracija - Čipset: Intel G31
Procesor: Intel Pentium Dual-Core E6300 (2.8GHz, FSB 1066MHz, 2MB L2)
Memorija: RAM 3GB DDR2 800MHz
Hard disk: 320GB 7200rpm SATA 3.0Gbit/s
Optički uređaj: DVD+/-RW Dual Layer
Grafika: ATI HD4650 DDR2 1GB PCI-E DVI HDMI
Mreža: 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN
8-kanalni HD audio
Kućište: CODEGEN 3319 450W
OS Windows 7 Starter edition,
+ Gygabyte GT-P5100, Analog TV CARD
monitor mi je od pre-' viewsonic va2216w,
Instalirani najnoviji k mega codec pack.
Problem se javlja u sledecem - kad pokusam da podesim brightness, contrast i sl. u plejeru za tv kartu i drugim plejerima (poput BS player i media player) - ne može, slajderi se ne pomeraju, zaključani su!!! Znam da sam imao sličan problem u Win XP i da sam ga rešio, ali se ne sećam kako. Bez ovih podešavanja moram da ručno podešavam ove opcije u samom monitoru, dakle kad sednem da radim ispred njega i kad pustim neku multimediju da odgledam, što je baš cimanje, a mislim i da nije puno zdravo
.
Takođe, posto nisam baš neki znalac za kompove - imam 3GB memorije, ali sistem prikazuje 2 (2 GB Ram usable). Da li je treći u nekoj "rezervi" ili šta?
Procesor: Intel Pentium Dual-Core E6300 (2.8GHz, FSB 1066MHz, 2MB L2)
Memorija: RAM 3GB DDR2 800MHz
Hard disk: 320GB 7200rpm SATA 3.0Gbit/s
Optički uređaj: DVD+/-RW Dual Layer
Grafika: ATI HD4650 DDR2 1GB PCI-E DVI HDMI
Mreža: 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN
8-kanalni HD audio
Kućište: CODEGEN 3319 450W
OS Windows 7 Starter edition,
+ Gygabyte GT-P5100, Analog TV CARD
monitor mi je od pre-' viewsonic va2216w,
Instalirani najnoviji k mega codec pack.
Problem se javlja u sledecem - kad pokusam da podesim brightness, contrast i sl. u plejeru za tv kartu i drugim plejerima (poput BS player i media player) - ne može, slajderi se ne pomeraju, zaključani su!!! Znam da sam imao sličan problem u Win XP i da sam ga rešio, ali se ne sećam kako. Bez ovih podešavanja moram da ručno podešavam ove opcije u samom monitoru, dakle kad sednem da radim ispred njega i kad pustim neku multimediju da odgledam, što je baš cimanje, a mislim i da nije puno zdravo
Takođe, posto nisam baš neki znalac za kompove - imam 3GB memorije, ali sistem prikazuje 2 (2 GB Ram usable). Da li je treći u nekoj "rezervi" ili šta?
Poslednja izmena: