Teach
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.04.2003
- Poena
- 619
Deshava mi se da u radi kompa odjednom se zarni ekran na pola sec (kao kad se altabuje primer iz igre) i onda kada krece da mi vraca sve shto je bilo upaljeno tj da uchitava ponovo traje vechnost... a izgleda kao rez da se promenila i onda kada uchitava recimo mozilu ono treba 15min da uchita i uchitava jedva deo po deo... chak je toliko sporo da jedva udjem u taskbar a da ugasim enshto nema sheme koliko sporo radi.... mogu da kliknem na svakih 10-15sec
A isto mi prijavljuje.. sada ne znam da li ima veze sa ovim gore, da su drajveri kao pukli pa je win restorovao druge pa mi se desi da mi promeni rez na sec tj restartuje rez :|
Konfa mi je kao u potpisu a imam win7.. daj pomagajte ljudi ozrachi me ovo... 🙂
Neki put radi celi dan a neki put se zezne pa moram da rest na 15-30min :|
edit: imam najnovije drajvere za plochu i grafu
edit: a primetio sam isto da tako hoce chesto da se zakuca kada na youtubu gledam u full screen-u...
tako da pretpostavljam da je neshto do grafichke/drajvera -_-
A isto mi prijavljuje.. sada ne znam da li ima veze sa ovim gore, da su drajveri kao pukli pa je win restorovao druge pa mi se desi da mi promeni rez na sec tj restartuje rez :|
Konfa mi je kao u potpisu a imam win7.. daj pomagajte ljudi ozrachi me ovo... 🙂
Neki put radi celi dan a neki put se zezne pa moram da rest na 15-30min :|
edit: imam najnovije drajvere za plochu i grafu
edit: a primetio sam isto da tako hoce chesto da se zakuca kada na youtubu gledam u full screen-u...
tako da pretpostavljam da je neshto do grafichke/drajvera -_-
Poslednja izmena: