Ja ga koristim, uzeh ga prvobitno za lap-top, ali egronomija mu je takva da mi ruka srasla sa njim trenutno, te ga furam i na desktopu. Mish je vrh vrhova! Milion lepo rasporedjenih dugmica, svakom se moze dodeliti razlicita fukcija, brz, precizan, bateriju nikad nisam ni menjao, mislim savrsheno izbalansiran proizvod. Ja ga uzeo zato sto su za njega rekli da je Porsche u svetu misheva, a ja se lozhim na Porchea
. Ne bez zezanja, odlican mish..
Evo i ja sam se bas malo igrao sa njim pre par sati i mogu reci da mi se prilično dopao. Lagao bih kad nebi rekao da je mali, ali meni koji imam bas malu saku moze da prodje. Mada opet generalno, lično bih za desktop uvek išao na mx1000 varijantu :wave:
Pa za lap je idealan... A za desktop uvek i zauvek MX REVOLUTION, ipak je za 3 korak ispred "Hiljadarke"...
Samo jedno pitanje: da li se senzor gasi posle određenog vremena, pošto komp radi i preko noći, tj. ne gasi se bukvalno nikada, pa da se ne troše baterije bespotrebno? Dakle, da li ga treba gasiti na ono dugmence dole ili može da se ostavi?
osim ako nisi kojim slucajem bas klinac osnovac ili zensko
Hvala druze.Mislim da ima veze. Isti problem smo imali kod devojke, ponekad neće da radi levi klik, malo zastajkuje skrol, izgleda gubi malo signal... Mi smo ga stavili na produžni kabel pa na sto, pored monitora, od onda radi perfektno![]()
Imam druze njegove poslednje sa uradjenim updateom a kuciste mi je u stolu + dijagonala sa kucistem znaci mora da prodje drvo 2 cm + metal , nije bas zanemarljivo... U svakom slucaju hvala na dobronamernom savetu.Bolje proveri da li imaš zadnje drajvere, ili je možda prljav, prašina ili sitne dlačice koje se jedva vide golim okom mogu da zezaju...
Ja sad isprobao, 6-7 metara daljine i dva tanka zida između, radi bez problema![]()
Ili ako kojim slučajem imam notebook? Nano ima sjajan mali risiver, idealan je za nošenje a opet dovoljno dobar za razliku od većine notebook miševa koji mogu da se kupe. O tome ti pričam, ne o desktop upotrebi. Za sebe ću da uzmem G9 čim budem skupio lovu, VX Revolution je uzela devojka, njoj super odgovara za desktop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari