Šta je novo?

vukovi, o5 q6600 pitanje,potrebno misljenje,savet :d

Untitled-1.jpg

Evo o cemu pricam :mad::wall: .

valjalo bi da to vodeno hladjenje zamenis stock kulerom i oboris temperaturu :D

pazari drugi vodeni blok...sta drugo...ocz ti lepo rece...

'vako :)

danas sam vratio true black, zamenio sam taj cpu kuler za hr05 ifx i uzeo razliku u kesu :) ta zamena je manje bitna stvar...

plocica koju trenutno koristim, DFI lanparty LT ima ovaj gadni i neefikasni nb kuler:

ono sto je bitno je sledece, zamenom shit-a :d sa slike iznas spustio sam temperaturu procesora za jos 3-5 stepeni :) ne moram da spominjem da chipset temp ne prelazi 50 stepeni...drasticno spusteno sa prethodnih 80+ stepeni...

na hr05 sam montirao:
627856-a.jpg

redno su vezani pa je onaj bez konektora za plocu ostao na polici...

ovako izgleda:

temperature sada:

a sada da vidimo moze li fsb jos koji mhz vise :d

devil freq :D
imas 4 stapa za ram pa se i cip set greje :S:
samo napred
Ja sam msilio da imas 780i pa sam se istripovao

@malihobit
simpa temperature i klok. odakle ti taj primerak? daj i meni jedan ako imash vishka :p
btw shto si vratio true?

@malihobit
simpa temperature i klok. odakle ti taj primerak? daj i meni jedan ako imash vishka :p
btw shto si vratio true?

true je vracen jer ne bih dobio puno sa njim, gledao sam temperature ovih(q6600) procesora na slicnim voltazama po review-ovima koje hladi true i negde su temperature mog procesora i nize sa ovim kulerom...

ti ne znas okle mi ovaj cpu ? :d

eh da...ova ploca netje ni jedan(1) :d megaherc preko ovih 458 :) 459 i zabada comp :D

testirao sam samo max fsb, 7x459..7x460...bez obzira na voltazu nb-a ne mrda...jedva cekam da se vrati 780i sli :) sa tim xfx-om 7x470 masina je prime stabilna...

glupavi dfi :d

@mali hobit
not a clue. (kao) :)
ma mora lap da se odradi, zezn'o si se :)
a i trebao si uzeti neku svinju, tipa p5q dl ili dfi lt x48 t2r

Nazad
Vrh Dno