Šta je novo?

VS.NET pitanje

3MaJ

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2001
Poena
619
Na koliko CD-a dolazi ovo? Neki prodaju na 5, neki na 7... Jel se na diskovima nalazi MSDN?

Prvih 5 diskova sadrzi prog. jezike i MSDN, sesti je Visio a sedmi je sourcesafe. Dakle slobodno uzmi verziju na 5 cd-ova, radice super (osim ako ti bas trebaju visio i sorssejf). Peti disk sadrzi preinstalacioni softver (servis pekove za win2000, ie6, framework itd), cetvrti su primeri, ocekujem verzije na jos manje CD-ova :)

Ne znam za verzije koje se prodaju okolo ali originalan verzija (znaci verzija koja je stigla iz Microsoft-a) ima:
4 CD-a na kojima je instalacija "programskih jezika"
1 CD na kome je Component Update (recimo SP2 za Win2K, MDAC version 2.7,Common Language Runtime....)
1 CD na kome su Visual Source Safe & Visual Fox Pro
1 CD na kome je Visio
3 CD-a na kojima je MSDN vezija od januara2002.
Znaci suma sumarum 10 CD-ova.

Pozdrav Marko

I dobro i ja imam tih 5 cdova,i kada sam trazio-da ne kazem molio nekog da mi nareze 6 i 7 niko nista,pa ne mogu da verujem da su svi u fazonu legalizacije,cak i ovde.
Mislim koja je fora da sad kao neko ima a neko nema,evo ko hoce da mi ureze na moje diskove nek mi mailne reply,a ja cu mu za uzvrat da ti da imageuje photoshop 7 betu,ilustrator 10,homesite 5,coldfusion server ili sta vec mu padne na pamet.
Strasno sviuovom smrdljivom gradu su shitovani od ms-a,a ova zemlja danas ima i sankcije.

ako ti taj ps 7 nije beta , you know what to do...
zabole me za ms, ako ce neko da me juri i besi za sk*otum na terazijama, to ce biti newtek, discreet, alias/wavefront, adobe i macromedia....

Nazad
Vrh Dno