Šta je novo?

Vruc vazduh izlazi iz zadnjeg kulera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Normalno je da izlazi vazduh osetno vise temperature na izduvnom ventilatoru pogotovo kada je PC opterecen nekim zahtevnijim procesom (Igrice ili neki rad u zahtevnoj aplikaciji)
Komponente trose vise struje kada je intenzivniji proces aktivan, deo struje odlazi na toplotu itd

Vidi se da si mlad i da nisi imao AMD Duron
Hvala ti onda nisam znao, mislio sam da racunar je u kvaru ili ce nesto pregoriti

Previše se brineš oko ničega. Valjda je utvrđeno posle 4! puta

To mi je stari build sad sam sve na kompu promenio i sada me samo zanima sto duva topao vazduh iza kucista na gornji kuler da li tako treba ( to je samo kada igram igrice ovako u idle ne)

Ne brate ne trolujem nego samo pitam jer mislim da nece nesto da mi pregori posto izbacuje topli vazduh pozadi, a i vi se bolje razumete pa zato pitam
Vidim ti kazes jedno drugi kaze drugo i kome da se veruje jer su svi sad ovde "profi" sto se tice racunara

U zivotu ti je sve rizik
Uvek postoji sansa da se nesto zapali, pogotovo nocu dok spavas.

Da to jesi upravu, ali ono cisto da pitam da li je normalno to da tako bude tu vruce i to pogotovo kad igream igrice, nemam ni 1 kuler osim njega pozadi koji izbacuje kao vazduh iz kucista

a kakav bi ti da vazduh bude? hladan?

sve te komponente generisu toplotu (fizika, osnovna skola) sta mislis kakav ce vazduh da bude oko njih?

Nikad nisam imao ovakav komp s jacim komponentama, imao sam neki losiji komp i nije izbacivao topao vazduh, da li to sto su mu komponente slabije pa zato, sada sam uzeo jaci komp i primetio da izbacuje topli vazduh pa sam se zabrinuo da posle ne bude dzabe si bacio pare

Ako komp ne zagreje celu sobu u kojoj si džabe si davao pare

Pa ne znam ne greje je toliko ali onako meni je bitno to da li je ok sto izbacuje topao vazduh kroz zadnje strane kulera

Samo prati temperature komponenti, naroćito CPU i GPU. oni se greju naj više.
PS:
Napravi potpis sa listom kompomemti, bez toga je teško naći rešenje bilo kakvih problema sa hardverom.

U sredu mi stizu 3 prednja kulera pa cu ih ugraditi da ubacuju vazduh, nego ako mi u sobi bude npr 25 26 stepena i bude toplo, onda ce ti kuleri ubacivati topao vazduh u kuciste?

Jesi li naručio tople kulere?
🧐

Ne brate, 3 kulera po 12 cm da ubacuju hladan vazduh u kuciste, a mene zanima sta ce biti s njima i kako ce raditi ako u sobi bude 26 stepeni npr?

istopice se nazalost.. u sobi ti mora biti uvek ispod 20c da bi se kuciste lepo hladilo, pozeljno ispod 10c..

Jel znaš koje su temperature komponenti unutar kućišta? Ne?
Odgovor je dosta veće nego ambijentalna temperatura, pa je tih 25-30 stepeni u sobi za njih hladniji vazduh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno