Kameru ima, opciona, kaci se na mesto punjaca, nije nesto prakticno ali je ipak ima, sto se tice BT jeste mana, ali tu je IRDA i USB kabl. Mene interesuje kakv meni ima, da li je zivopisan i lep kao sto je npr kod NOK6600 na symbian-u. poz[Miki] je napisao(la):Prednosti: sve je extra!
Mane: osim sto je sve ostalo extra nema bt ni kameru![]()
Zar Motorola nema napredne opcije i mogucnosti kao Nokia? Uostalom kod 6600 nisam koristio ni Syncml ili kako se vec pise, niti jos poneke opcije ne znam koje su jer sam tel prodao pre pola sata (230eu) a star je bio 2 meseca i 15h razgovora. Dakle koristio sam BT i nista vise, a motorola koliko sam video na netu ima podosta opcija, i kazu da je bliza PDA uredjajima nego 6600? Koliko je ovo tacno ne znam, zato se i raspitujem za isti. poz.VelikiDon je napisao(la):Zavisi od tebe... ako koristis napredne opcije i mogucnosti 6600, neces ni razmisljati da ides sa njega... ako ne... vodi se svojim kriterijumima pa odluci.
Ovo si definitivno u pravu, od svega ovoga ja sam koristio photo editore i Zezao se sa slikama, mada za to zezanje sa slikama imam svoj odlicni CanonPowerShot A75 i AdobePhotoShop. Hvala puno svima na odgovorima, kao i tebi na iscrpnim objasnjenjima, mada moras se sloziti da je i MPx200 odlican phone,a narocito revolucionaran dizajn kako su rekli ne znam na kom bese sajtu, mnogo je mocna ona sjajno crna maska, kao i ogromni displej, pozVelikiDon je napisao(la):Ti ocigledno nisi koristio ni promil onoga sto si mogao sa svojim 6600, zato si ga tako olako i prodao![]()
ima sve,imao sam oba telefona, nemoj da prichash napametVelikiDon je napisao(la):Nema sveA ono sto ima ne mozes nigde da nadjes besplatno
![]()
Meni je MPX200 mnogo lepsa od 220, barem sto se tice fizickog look-a.Boyce je napisao(la):malo offtopic: mpx220 ce biti "ubica"Da li je stigao vec u Srbiju?
Imas na ovom sajtu opis:
http://www.mobile-review.com/review/motorola-mpx220-en.shtml
Ima i slika od mpx200, ali mi se cini da je malo staromodniji od novijeg modela.
pa sad.. video sam da je kamera ta od 1.3mpx mnogo loshija nego na 7610 ili na drugim 1 i vishe od 1mpx modelima, a i telefon mi je ruzniji od mpx200Boyce je napisao(la):malo offtopic: mpx220 ce biti "ubica"Da li je stigao vec u Srbiju?
Imas na ovom sajtu opis:
http://www.mobile-review.com/review/motorola-mpx220-en.shtml
Ima i slika od mpx200, ali mi se cini da je malo staromodniji od novijeg modela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari